Másodosztály

Csákvárra hívták Sowunmit

Az FC Ajka rutinos csatára inkább visszavonul.
 
 

Másodosztály

Csákvárra hívták Sowunmit

Az FC Ajka rutinos csatára inkább visszavonul.
 
 
 

Másodosztály

Csákvárra hívták Sowunmit

Az FC Ajka rutinos csatára inkább visszavonul.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Gajdos Zsolt, Horváth Roland, Milinte Árpád, Burucz Barna és Varga Zoltán személyében öten már távoztak Csákvárról idén nyáron, de a klub honlapja hétfőn már érkezőkről is beszámolt.

Két kapussal és két bal oldali játékossal a hétvégén megegyeztek. Milinte helyére egy hasonlóan rutinos kapus, Kovács Attila érkezik. A 34 éves játékos korábban védett Tatabányán, Balassagyarmaton, Pakson, Veszprémben, legutóbb pedig Cegléden. A 26 éves kapus, Gróf Dávid külföldön nőtt fel: a skót Hibernians, az angol Notts County és Wallsall után Németországban védett, tavasszal a Berliner AK hálóját őrizte.

A 22 éves balhátvéd, Baranyai Ádám újpesti nevelés, de kölcsönjátékosként szerepelt a Siófok és a REAC színeiben. A 29 éves Szekér Dávid a bal oldalon több poszton is bevethető, ő is a Megyeri úton nőtt fel, majd játszott Cegléden, a REAC-ban és Tatabányán is.

– Bár egyelőre csak szóbeli egyezség született kiszemeltjeinkkel, nagyon remélem, hogy esetükben a kézfogás felér az aláírással – mondta Bognár György szakmai igazgató. – Bár egy rossz tapasztalatom azért máris van. Nagyon szerettük volna megszerezni Ajkáról Sowunmi Thomast, és a múlt héten szóban vele is megegyeztünk, de ma felhívott telefonon, hogy annyira fáj az Achillese, befejezi az aktív játékot és edzőként marad eddigi klubjánál. Sajnálom, hogy így alakult, de a jelenleg kialakult árversenybe mi nem tudunk és nem is akarunk beszállni.

Bognár hozzátette, hogy két csatárra még mindenképpen szükségük van, lehetőleg egy rutinosra és egy fiatalra. A héten már két edzőmeccs is vár a csapatra: szerdán Tatabányán, szombaton a szlovákiai Gután lép pályára a Csákvár.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.