Keddi tutitár

Észtországból Írországba!

Egy nemzetközi meccset és egy bajnokit találtunk mára...
 
 

Keddi tutitár

Észtországból Írországba!

Egy nemzetközi meccset és egy bajnokit találtunk mára...
 
 
 

Keddi tutitár

Észtországból Írországba!

Egy nemzetközi meccset és egy bajnokit találtunk mára...

Levadia Tallin-Crusaders 1!

Az észtek élhetik túl az első selejtezőkört!

Az első mérkőzésen Észak-Írországban nem született gól. Ezúttal a Kadrioru staadionban feszülnek egymásnak az alakulatok.

A Levadia Tallin a városi rivális Florával hajt a bajnoki címért, tavaly sima győzelmet aratott a pontvadászatban. Most is mindössze egy veresége van 17 fordulót követően, otthon erős, és a formája is pazar a kezdeti botladozások után. Antonovék az első mérkőzésen zártan védekeztek, viszont nem is tudtak veszélyes támadófocit produkálni.

A Crusaders nagyon simán gyűjtötte be újabb bajnoki elsőségét áprilisban, azóta viszont a múlt heti az első tétmeccsük a piros-feketéknek. A gárda tavaly - észak-ír viszonylatban - parádés támadófocit produkált, 38 bajnokin több mint 90-szer voltak eredményesek Owensék. Az első mérkőzésen kissé fásultnak tűnt a Crusaders, nem volt átütő erő az attakokban. A 0-0 nem olyan rossz eredmény, ha gólt találnának a vendégek, nagyot léphetnének a hőn áhított következő kör felé...

A két bajnok közül az észtet érezzük esélyesebbnek. Játékban vannak a zöldek, ráadásul hazai környezetben léphetnek pályára. Szerintünk a vendéglátó győz, és továbbjut a soron következő selejtezőkörbe. Tippünk tehát: 1-es!

Galway United-Dundalk +2.5! 2!

A középcsapat a listavezetőt fogadja - gólokkal és a vendégek sikerével kalkulálunk...

A Galway United eddig a várakozásoknak megfelelően szerepel, kellő távolságban van a veszélyzónától, 18 meccsen 19 egységet szerezve a 8. volt a játéknap előtt. Otthon teljesen szeszélyes, hol nyer, hol kikap (3-0-6), viszont rendre eseménydús 90 perceket produkál, gólkülönbsége saját stadionjában 14-19. A formája is kiismerhetetlen, az elmúlt három fordulóban minden kimenetelt játszott.

A Dundalkról már többször megemlékeztünk e blogban. Csak ismételni tudjuk magunkat, a fekete-fehérek ezúttal is az ír bajnokság toronymagas esélyesei. Ennek megfelelően is teljesítenek, már 47 egység áll a nevük mellett, előnyük 6 pont a Cork Cityval szemben. Idegenben veretlenek (7-2-0), és jó passzban is utaznak a mai ütközetre.

A Galwaynak 10/8, a Dundalknak 11/7 a az over/under mutatója, az eddigi egymás elleni ütközeteik közül mindannyiszor volt legalább 3 találat...

És ma is ebben a tippben látjuk a legnagyobb értéket. Szerintünk győz a Dundalk, de a találatok jobban fizetnek...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.