Pénteki tutitár

Kettes és gólok!

Ma Norvégiába és Írországba látogatunk el...
 
 

Pénteki tutitár

Kettes és gólok!

Ma Norvégiába és Írországba látogatunk el...
 
 
 

Pénteki tutitár

Kettes és gólok!

Ma Norvégiába és Írországba látogatunk el...

Sarpsborg-Molde 2!

Nagy kérdés, hogy mi lesz a bajnokkal... Szerintünk ma megindulnak felfelé a tabellán!

A Sarpsborg 17 egységével a 9. helyet foglalja el a tabellán féltávhoz közeledve. A társaság otthon nem félelmetes (2-2-3), és nincsenek is jó passzban. Négy bajnoki óta nem nyertek, és a kupában is csak büntetőkkel léptek túl a Brannon. A keretben egy meghatározó középpályás eltiltott lesz, és ugyanebben a csapatrészben még hárman sérültek. Így azért nehéz lesz összeállítani a kezdőcsapatot.

A Molde eddig árnyéka tavalyi önmagának, a bajnok csak az 5. 22 ponttal, lemaradása a Rosenborg mögött 11 egység. A kékek képtelenek ebben a kiírásban a kiegyensúlyozott teljesítményre, amikor már-már olybá tűnik, hogy elkapták a fonalat, rögtön becsúszik egy váratlan vereség. Legutóbb Tromsőben élték ezt át a fiúk. Azóta két iksz jött össze, rangadókon. Előbb a Valarengával otthon, majd Trondheimben. Ez utóbbi azért az értékes kategóriába tartozik. Vendégmérlege 2-2-3, tehát nem meggyőzőző. A kupában simán továbblépett, igaz, egy kiscsapat volt az ellenfele. Egy hétgólos támadója eltiltását tölti majd, és a csatársorban lesznek még hiányzók.

Egyik alakulat sincsen bombaformában, viszont a Molde erősebb kerettel rendelkezik, és ett ma be is bizonyítják a kékek. Szerintünk a pontok a bajnokhoz kerülnek, tippünk tehát: 2-es!

Finn Harps-Cabinteely +2.5!

AZ ír második vonal mindig rejteget jó kis csemegéket a sportfogadóknak. Ezúttal a gólokra megyünk rá...

A nyolccsapatos ligában a 2. fogadja a 7. helyezettet. Elméletileg minden a házigazda sikere mellett szól, ám, ha kicsit jobban körbejárjuk a találkozót, azért árnyaltabb a kép. A Finn Harps 28 pontos, 5-1-1 a hazai mérlege, két pont a hátránya az egyenes feljutást érő 1. pozícióban tanyázó Wexfort Youth mögött. Viszont a társulat formájával gondok vannak, nem is kicsik... A legutóbbi három fellépését elbukta, és lesznek eltiltottjai is. Mellettük szól, hogy Keatingék eddig valamennyi otthoni bajnokijukon betaláltak.

A Cabinteely klasszikus értelemben vett kiscsapat, most szokja a másodosztály légkörét. 15 csatában 12 pontig jutott, idegenben viszont eddig katasztrófa, amit művel: hét túra, 0-1-6, 4-22-es gólkülönbség! Az élmezőnyhöz tartozó brigádok szabályosan kivégezték szegény Cabinteelyt... Most sem lesz egyszerű dolga a csapatnak...

A hazai tipp nem fizet jól, maximum melléktippnek javasoljuk. Viszont elnézve a vendégek idegenbeli produkcióját, a +2.5-ös opció nagyon csábító 1,72-ért. Mi erre fogadunk!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.