Karrier

Novák Csanád is aláírt

A Kecskemétről távozó 20 éves támadó 2018-ig kötelezte el magát a Vasashoz.
 
 

Karrier

Novák Csanád is aláírt

A Kecskemétről távozó 20 éves támadó 2018-ig kötelezte el magát a Vasashoz.
 
 
 

Karrier

Novák Csanád is aláírt

A Kecskemétről távozó 20 éves támadó 2018-ig kötelezte el magát a Vasashoz.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Június 15-én elsőként adtunk hírt róla, hogy Novák Csanád megállapodott a Vasas FC-vel. Kedden a húszéves játékos és Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója aláírta a 3 éves szerződést - írja a vasasfc.hu.

A tehetséges középcsatár Tapolcán született. Az elmúlt idényben a Kecskemét játékosa volt, ahol öt gólt szerzett az első csapatban.

- Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen patinás múltú csapat játékosa lehetek, mint a Vasas. Tapolcán kezdtem el focizni 9 évesen, majd 15 évesen (2009-ben) 2 évre a Pápa játékosa lettem. Onnan 2011-ben a Győri ETO-hoz kerültem, és a 2013-14-es idényben a Győr II. csapatában 15 mérkőzésen 7 gólt értem el. Majd ezután a múlt év nyarán leigazolt a Kecskemét ahol 27 mérkőzésen 5 gólt szereztem - nyilatkozta a játékos az angyalföldiek honlapján.

- Volt több NB I-es kérőm is, de elsősorban az döntött a Vasas mellett, hogy itt remélhetőleg sok játéklehetőséghez juthatok. Úgy érzem minden szempontból jó választás volt a Vasas. Jó játékkal és sok góllal szeretném meghálálni a bizalmat - jelentette ki Novák az aláírást követően.

Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója kifejezte örömét, hogy immáron a sokadik igen fiatal, rendkívül tehetséges labdarúgót sikerült leigazolni.

- Ebből is látszik, hogy mi hiszünk a magyar fiatal játékosok tehetségében és Jámbor János főtámogatóval, valamint Szanyó Károly vezetőedzővel egyetértésben bátran nyúlunk a 18 és 21 év közötti játékosokhoz és adunk nekik játéklehetőséget. Csanád is mindössze 20 éves, a szintén ma leigazolt Hangya Szilveszter is csak 21, Osváth Attila 19 és Nagy Gergely kapus is csupán 21 esztendős. A fiatalok, a rutinosabb 25 és 30 év körüli játékosokkal reményeink szerint egészséges és hatékony elegyet fognak alkotni - emelte ki Vancsa Miklós.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.