Szerdai tutitár

Irány Brazília!

Egy gólos és egy hazai történetre bukkantunk...
 
 

Szerdai tutitár

Irány Brazília!

Egy gólos és egy hazai történetre bukkantunk...
 
 
 

Szerdai tutitár

Irány Brazília!

Egy gólos és egy hazai történetre bukkantunk...

Atletico MG-Coritiba +2,5! 1!

A braziloknál javában tart a bajnokság. Ezúttal egy gólos történetben gondolkodunk...

AZ Atletico Mineiro 9 fordulót követően a 2. helyen áll, 17 egységéből 10-et szerzett otthon (3-1-1). Egyetlen hazai vereségét a Cruzeirótól szenvedte el a fekete-fehér alakulat még június elején. Levir Culpi vezetőedző csapata jó formában van, két nyertes bajnoki van a hátuk mögött. Legutóbb a Joinville járt a Belo Horizonte-ban, és Eduardoék nem is hibáztak. Egy alapember visszatérhet a védelembe, miután a múlt héten letöltötte eltiltását.

A Coritiba az alsóházban áll jelenleg, a 18., tehát kieső pozícióban várja sorsa jobbra fordulását. Mindössze 7 pontot szerzett eddig Marquinhos Santos legénysége, idegenben az Atletico Paraniensénél remizett, ezen kívül mind a négy túráján megégett. Ugyanakkor mellettük szól, hogy egy pocsék szériát zártak le, hiszen az említett idegenbeli remit követően a Cruzeirót megverték otthon. Egy kezdp bekk letöltötte eltiltását, egy másik fontos csatár viszont méh nem lehet ott a pályán.

Gólokat érzünk a mai ütközetben. A házigazda erősebb aktuális ellenfelénél, de a zöldek is bátor játékot nyújtanak mostanság. Három találatot összehoznak a csapatok, így a tippünk: +2.5!

Palmeiras-Chapecoense 1!

A derbin aratott siker tovább repíti a házigazdát - a pontok Sao Paulóban maradnak!

A Palmeiras a középmezőny tagja, 12 pontot szerzett 9 mérkőzésen, otthoni mérlege 2-2-1, a Pacaembú-ban 9 rúgott góljára 5-öt kapott. Ami a társaság formáját illeti, nos, az felettébb szeszélyes, viszont a hétvégén a városi derbin nagyon leverték Cristaldoék a Sao Paulót - ezzel engesztelve ki a drukkereket az eddigi hektikus teljesítményért. A keretben nincs eltiltott, és friss sérültről sem számoltak be az internetes portálok.

A vendégek 13 egységükkel a 9. pozíciót foglalják el, idegenben viszont csak egyszer nyertek három kudarc mellett, igaz, épp a legutóbbi kirándulásuk alkalmával. A hétvégén a listavezetőt is megszorították, és értékes pontot tartottak otthon a Sport Recife ellenében. A középpályára visszatér egy korábban eltiltott alapember, friss sérültjük pedig nincsen.

A Palmeiras a győztes városi rangadó után újabb sikert arat, és feljebb lép a tabellán. Tippünk tehát: 1-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.