Felkészülési mérkőzés

Az újonc nyerte a lilák edzőmeccsét

Meglepetés: a Békéscsaba 2-1-re győzött Újpesten.
 
 

Felkészülési mérkőzés

Az újonc nyerte a lilák edzőmeccsét

Meglepetés: a Békéscsaba 2-1-re győzött Újpesten.
 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Az újonc nyerte a lilák edzőmeccsét

Meglepetés: a Békéscsaba 2-1-re győzött Újpesten.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az Újpest FC az egyik élvonalbeli riválisát, az újonc Békéscsabát látta vendégül felkészülési mérkőzésen, szombat délután.

A 13. percben Szuljics szabadrúgása után felszabadítottak a vendégek, de Kálnoki Kis centerezésére Heris érkezett, majd a kapuba fejelt (1-0). Hat perccel később Nego beadása után Mohl fejelt a kapu mellé. A 23. percben Király támadását Nego lefülelte, de a szöglet utáni kipattanót Borbély értékesítette (1-1). Rögtön ezután Mohl Dávid érkezett egy bal oldali beadásra, de a kapus másodjára megfogta a labdát.

A 26. percben Nego húsz méterről elvégzett szabadrúgása után a labda egy centivel ment el a kapufa mellett, a kapus csak szemmel követte. A túloldalon egy közeli szabadrúgást Balajcza hárított bravúrral. A 33. percben Szankovics lekészített labdát Szuljics lőtte a keresztléc fölé harminc méterről.

Az 53. percben Balogh Balázs távoli, lapos lövését védte vetődve a vendégkapus. A 64. percben Szuljics cselezett, majd lövésre szánta el magát, a labda egy védőről szögletre pattant. A beívelést a kapus csak harmadjára tudta begyűjteni. A 66. percben Perovics gyönyörű csellel elfektette a védőjét, de a lövésbe belevetődtek. A kontrából Prasler jócskán a kapu fölé emelt.

A 73. percben Prasler szerezte a vendégek második találatát, miután egy átlövés után elfektette Vida kapust (1-2). A 79. percben Forró beadására a kapus és Tóth Patrik egyszerre érkezett, Fildán végül begyűjtötte a labdát. A 81. percben Szankovics lőtt 16 méterről a kapu mellé, két perccel később pedig Balogh Balázs kísérlete szállt fölé.

A mérkőzés kétszer negyven percig tartott, a Békéscsaba 2-1-re győzött – tudósított az Újpest FC honlapja.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.