Csütörtöki tutitár

Svédek és finnek

Van, ahol gólváltást, van, ahol hazai sikert várunk...
 
 

Csütörtöki tutitár

Svédek és finnek

Van, ahol gólváltást, van, ahol hazai sikert várunk...
 
 
 

Csütörtöki tutitár

Svédek és finnek

Van, ahol gólváltást, van, ahol hazai sikert várunk...

Varnamo-Varbergs Mindkét csapat betalál: IGEN!

A svéd második vonalban gólváltással számolunk ma este...

A Varnamo 14 egységével mindössze a 13., azaz osztályozós helyen áll. Otthon 3-1-2-es a mérlege, összességében pedig 13 rúgott gólra 22-őt kapott. Jorgen Petersson együttese kimondottan rossz formában van, három bajnokit bukott el zsinórban. Egy kapus a szezon kezdete óta sérült, egy bekk pedig eltiltott lesz, mert pirosat kapott legutóbb.

A Varbergs 24 pontjával a 4., a dobogó 3. fokára, amely ugye play offot ér, simán jó lehet. Idegenben hajlamos remizni (2-4-1), a védelme jó, 14 fellépésen mindössze 9 gólt kapott. A zöld-feketék kiszámíthatatlan passzban vannak mostanában, legutóbb a ráadásban mentettek pontot. Két eltiltott játékos visszatér a keretbe, mindkét bekk fontos láncszem.

Eddig hatszor találkozott egymással a két együttes, és ötször jött a gólváltás. Ma is ebben az opcióban látunk fantáziát, mi erre fogadunk 1,75-ös szorzóért!

Vaasa PS-HIFK 1!

A kiesési rangadót a házigazda megnyerheti!

A finn élvonalban eddig a várakozásoktól messze elmarad a Vaasa teljesítménye. A fekete-fehérek az utolsók a ligában, 13 mérkőzésen mindösszesen 8 pontot szereztek. Sovány vigasz, hogy egységeikből hetet otthon zsebeltek be, és zömét mostanában. A brigád az utolsó négy fordulóban 2-1-1-es mérleget produkált, legutóbb az élcsapatnak számító SJK vendégeként kis híján remizett, de végül pont nélkül maradt (3-2). A rutinos Juho Makele lenyűgöző formát mutat, és összességében már 9 találatnál jár. A keretben nem lesz eltiltott, és friss sérültről sem számoltak be az internetes források.

A HIFK újonc a bajnokságban, 15 ponttal a 8., idegenben viszont felettébb sebezhető: 1-2-4-es sorához 5-12-es gólkülönbség párosul. Az utolsó 5 játéknap igencsak gyengére sikeredett: otthon remizett hármat, idegenben kétszer sittelt. Egy középpályás a hírek szerint eltiltott lesz, egy fontos bekk viszont a múltkor már visszatért, és egy félidőt futballozott - ma már kezdhet.

Az az érzésünk, hogy a Vaasa valóban összekapta magát, és ma folytatja a pontok gyűjtögetését. Szerintünk a hazaiak győznek. Tippünk tehát: 1-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.