Keddi tutitár

Északi egyesek!

Ma egy svéd és egy izlandi mérkőzést találtunk fogadásra érdemesnek...
 
 

Keddi tutitár

Északi egyesek!

Ma egy svéd és egy izlandi mérkőzést találtunk fogadásra érdemesnek...
 
 
 

Keddi tutitár

Északi egyesek!

Ma egy svéd és egy izlandi mérkőzést találtunk fogadásra érdemesnek...

Frej Taby-Brommapojkarna 1!

Elmaradt meccset pótolnak a svéd másodosztályban: az újoncok ütközetét a házigazda nyeri meg!

A mókás nevű Frej Taby tavaly a harmadik vonalban szerepelt, és osztályozón vívta ki a feljutást. A sárga-feketék 13 meccset követően 18 ponttal a 10. helyen állnak, otthon, a Vikingavallenben 3-2-1-es mérlegükhöz egészen elképesztő 3-1-es gólkülönbség párosul. A nyitófordulóban kapott ki a társaság a listavezetőtő, azóta nem talált legyőzőre, sőt, még gólt sem kaptak Cirakék. A formájuk egészen biztató volt a szünet előtt: két meccset nyertek meg. A keret nem lesz teljes, egy gólerős csatár hetek óta sérült, míg egy fontos bekk sárga lapos eltiltását tölti majd.

A Brommapojkarna tavaly még az első ligában küzdött, ám könnyűnek találtatott, és simán kiesett a legjobbak közül. Most sem megy azonban jobban a piros-feketéknek, csont utolsók, mindössze 6 egysége van, idegenben mindannyiszor megégett, gólkülönbsége a túrákon 5-14. Magni Fannberg Magnusson együttese június elején megszerezte első győzelmét, ám utána megint kikaptak Hellbergék. Egy kezdő bekk lesérült, egy ugyancsak alap középpályás pedig eltiltott lesz.

A Bromma rossz passzban van, a Frej hazai közönség előtt masszív. Nem érezzük az erőt a vendégekben, így szerintünk a pontot otthon maradnak!

Grindavik-Kopavogur 1!

Az izlandi másodosztályban középcsapatok találkoznak egymással. A Grindavik 6 meccsen 7 pontig jutott, otthon nem feltétlenül meggyőző (1-0-2). Győzelmeit a mögötte álló alakulatok ellen aratta, legutóbb vendégségben aratott sikert. A Kopavogur 6 egységnél jár, viszont az össze pontját a kirándulásokon zsebelte be. Vendégségben 2-0-1 a mutatója, viszont rettenetes passzban vannak a fiúk: két győzelmet négy sitt követte. És ma sem jön ki a gödörből a Kopavogur, a Grindavik behúzza a fontos győzelmet. Tippünk tehát: 1-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.