Vasárnapi tutitár

Bátor iksz, sima hazai!

Továbbra is selejtezünk lelkesen...
 
 

Vasárnapi tutitár

Bátor iksz, sima hazai!

Továbbra is selejtezünk lelkesen...
 
 
 

Vasárnapi tutitár

Bátor iksz, sima hazai!

Továbbra is selejtezünk lelkesen...

Oroszország-Ausztria X!

A G-csoport listavezetője Ausztria 13 ponttal, a 3. helyen álló oroszoknak 8 egység áll a nevük mellett. Kokorinék eddig kétszer játszottak otthon, Lichtenszeint verték, Moldovával viszont kínos ikszet játszottak. A sógorok remekelnek a kiírásban, négy siker mellett egy iksz áll a nevük mellett - még a nyitó fordulóban a svédek vittek pontot Bécsből. Okotiék célja az első hely megtartása, ehhez pedig egy iksz is elegendő leehet - így legalább megmarad a távolság a két válogatott között.Tippünk tehát: X!

Szlovákia-Macedónia (0-1) 1!

Nagy lépést tehetnek a továbbjutás felé a szlovák együttes!

A C-jelú hatosban a szlovákok eddig valamennyi meccsüket megnyerték. 15 egységgel vezetik is a tabellát, otthon a spanyolokat és Luxemburgot verték Stochék. Hamsikék márciusban felkészülési meccsen legyőzték a cseheket. Jan Kozak szövetségi kapitány győzelemmel számol, reményei szerint kapott gól nélkül sikerül lehoznia Hamsikéknek a kilencven percet.

A macedónok az 5. helyen állnak 3 ponttal, Luxemburgot győzték le otthon, ezen kívül csak kudarcok érték Trajkovskiékat. A gárda sorra szenvedte el a vereségeket, mígnem március végén egy barátságos remit produkáltak az ausztrálok ellenében. A keret gyenge, a támadósor tragikus, alig ha ma támadnak fel Jahovicék.

Szkopjében tavaly novemberben Kuckáék sima 2-0-ás sikert arattak. Ma sem várunk meglepetést, Hamsikék legalább kettővel verik a lelkes macedónokat. Tippünk tehát: hendis H!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.