Pénteki tutitár

Bosznia és Dundalk!

Egy hazai és egy vendég győzelmet várunk...
 
 

Pénteki tutitár

Bosznia és Dundalk!

Egy hazai és egy vendég győzelmet várunk...
 
 
 

Pénteki tutitár

Bosznia és Dundalk!

Egy hazai és egy vendég győzelmet várunk...

Bosznia-Hercegovina-Izrael 1!

A házigazda győzelmi kényszerben lép pályára. Az új szövetségi kapitánnyal szerintünk nyernek Dzekoék! A B-jelú hatosban jelenleg ez a helyzet. 1. Belgium 11, 2. Wales 11, 3. Izrael 9, 4. Ciprus 6, 5. Bosznia 5, 6. Andorra 0.

Nagyon elrontotta a selejtező elejét a bosnyák gárda. A B-csoportban vitézkedő alakulat az első négy fellépésén képtelen volt nyerni, kikapott odahaza a ciprusiaktól, és méretes zakóba szaladtak bele Izraelben is. Emellett két remi jött össze, Walesben, illetve otthon a belgákkal. Ezt követően jött az andorrai kirándulás, amelyet behúztak Besicsék. A gyenge szereplésnek volt is következménye, Safet Sušić helyére Mehmed Baždarević érkezett, és az új szövetségi kapitánnyal egyelőre veretlenek a balkániak. A miniállam ellen aratott sikert egy Ausztria elleni barátságos iksz követte.

Az izraeliek három győzelemmel kezdtek, utána viszont jött a feketeleves: kétszer is megégtek hazai pályán, ráadásul gólképtelenek maradtak a száznyolcvan perc során. Előbb Wales fűzte be az oktatófilmet, majd a belgák is nyerni tudtak Hemedéknél. Eli Guttman szövetségi kapitány nincs könnyű helyzetben, hiszen ugyan két nyerhető hazai meccse ugyan van még Zahaviéknak, de három kőkemény túra még vár rájuk - ebből az első a mai lesz...

A haifai 3-0-ért mindenképpen bosszút akarnak állni Lulicék, és szerintünk hiába a győzelmi kényszer adta teher, nem hibáznak a bosnyákok. A pontok otthon maradnak. Tippünk tehát: 1-es!

Sligo Rovers-Dundalk 2!

A kisebb botlást követően a bajnok visszatalál a helyes útra!

A Sligo 12 egységgel a 10. helyről várja a folytatást. A társulat igazi döntetlenspecialista, 2 siker mellett hatszor ikszeltek és hétszer kaptak ki. Otthon 1-4-2-es sorukhoz 7-8-as gólkülönbség társul. A formájuk szeszélyes, a kupában továbbléptek, viszont a bajnokságban súlyos zakóba szaladtak bele a Shamrock vendégeként.

A Dundalk szállította a legutóbbi forduló meglepetését azzal, hogy otthon kapott ki a Bohemians-tól. 38 egységével vezeti még mindig a tabellát a címvédő, idegenben pedig továbbra is veretlen: 5-2-0-ás mérlegéhez 13-4-es gólkülönbség párosul. A fehér-feketéknél nem lesz egy eltiltott védő, aki a múlt héten kapott piros lapot.

A Sligo otthon masszív, viszont a Dundalk ellen ez kevés lesz. Az a határozott érzésünk, hogy a vendégek elhozzák mindhárom pontot a The Showgrounds-ról! Tippünk tehát: 2-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.