Csütörtöki tutitár

Déli és északi foci!

Vajon hol lesz góleső, és hol várható góliszony?
 
 

Csütörtöki tutitár

Déli és északi foci!

Vajon hol lesz góleső, és hol várható góliszony?
 
 
 

Csütörtöki tutitár

Déli és északi foci!

Vajon hol lesz góleső, és hol várható góliszony?

Zaragoza-Girona -2.5! Félidő: X!

Már csak egy hely kiadó a La Ligában: óvatos meccsen ma még nem dől el semmi a La Romaredában!

Az aragóniai együttes végül csak odaért a play offra. A fehér-kékek a 6. pozícióra futottak be 61 egységgel - egyet gyűjtve többet a nagy rivális Ponferradinánál. A gárda otthon 10-7-4-es, nem túl erős mérleggel rendelkezett, a szezon hajráját pedig alaposan elrontották Ranko Popovic fiai: utolsó 5 bajnokijuk közül mindössze egyet húztak be Hadzicék. A keretből a 40. játéknapon kidőlt a gólzsák Borja, a 23 találatot jegyző támadó megsérült. Jó hír, hogy egy alapembernek számító bekk visszatérhet a kezdőbe.

A Girona csak magát okolhatja, hogy már nem ünnepel... Az utolsó fordulóban nem kellett volna mást tennie az alakulatnak, mint legyőznie odahaza a gyengécske Lugot - ám ez nem sikerült, a 91. minutumban egalizáltak a vendégek. Pablo Machin társulatát így beelőzte e Sporting Gijon, a Girona pedig túlórázhat. A piros-fehérek 13-3-5-ös idegenbeli statisztikájuk jobb volt valamelyest, mint a hazai (11-7-3), és a formájukra sem lehetett panasz, hiszen április közepe óta nem kaptak ki - bár ugye a végén nagyon kellett volna a siker... A brigádban nem lesz egy alapember a középpályáról, Miguel Angel begyűjtötte 5. sárgáját.

A bajnokságban Aragóniában a Zaragoza nyert 2-1-re, a Girona pályáján 1-1-re végeztek a felek. Ma nem várunk sok találatot - óvatos futballal számolunk. Könnyen lehet iksz a vége, és a félidő is. Kevés gólos remiben gondolkodunk!

Selfoss-Fram +2.5!

Izlandi másodosztály... Tudjuk-tudjuk, de muszáj fogadni. A halfeldolgozóknál általában azért jönnek a gólok - ma is ebben reménykedünk...

Egyik alakulat sem képzártatja el drukkereit az idei kiírásban. A Selfoss a 8. 5 ponttal, míg a Fram a 9. 4 egységgel. Utóbbi együttes tavaly még az élvonalban szerepelt... A házigazda a Selfossvöllur-ban 1-1-1-es eredménysort tud felmutatni, a formája nem éppen biztató: egy győzelmet két zakó követett, majd jött két iksz. Az összesített gólkülönbsége 5-5, legutóbb játszotta eddig egyetlen over-meccsét.

A Fram az első négy fellépésén nyeretlen maradt, sőt, mindössze egy pont sikeredett, ám a legutóbbi játéknapon fölényesen verték a sereghajtó Grottát. Idegenben nem vitézkednek (0-1-2), viszont felvállalják a nyílt futballt: a túrákon 7-szer voltak eredményesek, igaz, kilenc alkalommal kapituláltak.

A két birgád rendre eseménydús kilencven perceket játszott egymással az elmúlt esztendőkben. Ma sem lesz másként, három találatot összehoznak a felek! Tippünk tehát: +2,5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.