Keddi tutitár

Egy osztályozó, egy bajnoki

Irány Olaszország és Norvégia!
 
 

Keddi tutitár

Egy osztályozó, egy bajnoki

Irány Olaszország és Norvégia!
 
 
 

Keddi tutitár

Egy osztályozó, egy bajnoki

Irány Olaszország és Norvégia!

Spezia-Avellino -2,5

A Serie B rájátszása kezdetét veszi: a Stadio Alberto Picco-ban nem várunk gólözönt...

A Spezia 42 mérkőzésen 67 pontot gyűjtve az 5. helyen zárt a talján másodosztályban. Nenad Bjelica együttese otthon 11-7-3-as sorával kifejezetten erős volt, és a formájuk is pazarnak mondható: április közepe óta nem találtak legyőzőre, az utolsó hét bajnokijukon 17 egységet zsebeltek be.

Az utolsó játéknapon a Barit fogadták Nenéék, és 1-0-ra verték a piros-fehéreket. A társaság gólkülönbsége 59-40, az over-under mutatója pedig 19.23.

Az Avellino jól kezdte a bajnokságot, sokáig reális esélye volt az egyenes feljutásra is, ám a zöldek februártól alig nyertek meccset, sok-sok váratlan vereség csúszott be, ráadásul az addig remekül záró védelem is gyakorta csődöt mondott. Ez utóbbi kijelentés ékes példája volt az utolsó fordulóban végrehajtott "bravúr", amikor is a már kiesett Brescia rámolt be hármat Regoliéknak.

Végül a 8. helyre csak odaért a brigád, 59 pontot szerzett, idegenben 4-8-9-es statisztikájához 17-28-as gólkülönbség társult. 13/29 az over-under mutatója...

Az idén eddig kétszer találkoztak, ebben a felállásban 0-1 lett a vége, Avellinoban 0-0 lett a végeredmény. Ma sem várunk gólesőt, szerintünk három gólig nem jutnak el a felek. Tippünk tehát: -2,5!

Levanger-Brann 2!

A norvég másodosztályban középcsapatok találkoznak. A bergeniek visszavágynak az élvonalba, muszáj lesz elhozniuk a pontokat!

A 10. fordulóban találkozik egymással a két együttes. A Levanger újonc a bajnokságban, most került fel a 3. vonalból. 9 egységgel a 12. helyen állnak, 2-3-4-es eredménysorukból 1-2-1 származik otthonról. A forma nem az igazi, a legutóbbi három játéknapon csak egy pont jött össze.

A Brann tavaly nagy meglepetésre búcsút intett az élvonalnak, cél most az azonnali visszajutás. Ehhez képest a piros-fehérek teljesítménye némiképp elmarad a várokozástól, 9 fellépést követően 14 ponttal csak a 6. pozíciót foglalják el. Ugyan csak egyszer kaptak ki a bergeni fiúk, viszont sokat remiztek: 3-5-1-es mérlegükből 1-3-1 az idegenbeli soruk. A piros-fehérek három döntetlenből érkeznek a mai összecsapásra. Egy fontos csatár és egy kezdő bekk sérült.

Hiányzói ellenére jobb csapat a Brann, és ha nem akar leszakadni az élmezőnytől, úgy muszáj végre nyernie. Ezt az újonc ellen megtehetik a bergeniek, szerintünk behúzzák a három pontot a vendégek. Tippünk tehát: 2-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.