Hétfői tutitár

Svéd és török kaland

Ma két bajnokinak jártunk utána...
 
 

Hétfői tutitár

Svéd és török kaland

Ma két bajnokinak jártunk utána...
 
 
 

Hétfői tutitár

Svéd és török kaland

Ma két bajnokinak jártunk utána...

Halmstad-Djurgarden 2 (x)!

A házigazda rossz formában van, alig ha a remekül menetelő Djurgarden ellen tér magához...

A Halmstad kieső helyről várja a 9. fordulót. A gárda eddig mindösszesen 4 egységig jutott, az Orjans Vall-ban egy siker mellett háromszor kapott ki. Idegenben egy remi jött össze, de a legutóbbi három mérkőzésén csak kudarcok érték Barnyékat. Jan Jönsson legénysége a legutóbbi két ütközetében gólt sem tudott szerezni, a múlt héten kiesési rangadót buktak el a Falkenbergsnél. Friss sérült nincs a keretben.

A Djurgarden 16 egységével már a 4. a tabellán. Pedig nem úgy indult a szezont, hogy a sötétkékek élcsapat lesznek. Az első három meccsen mindössze egy pont jött össze a társulatnak, azóta viszont öt sikert arattak zsinórban. Idegenben 2-1-1 a vonatkozó mérlege, legutóbb az Atvidabergs otthonában fordítottak Mushekwi vezérletével (2-3). A csapatban nincs sérült.

A Djurgarden pazar formában van, a Halmstad romokban. Szerintünk a vendégek kifosztják a Halmstadot, a vendégek ponttal, pontokkal távoznak Halmstadból!

Besiktas-Konyaspor +2.5!

A fekete sasok győzelmi kényszerben lépnek pályára: jó eséllyel nyernek a hazaiak, ám a találatokban tán nagyobb fantáziát látunk...

A házigazda 31 meccsen 66 pontig jutott, az Atatürk Olympic Stadiumban 8-5-2-es mérleggel rendelkezik. A listavezető Galata meglógott az üldözőktől, most tehát muszáj nyerniük. Demba Báék két váratlan ikszet játszottak a közelmúltban, és e két botlásért komoly árat fizethetnek Sahanék. A jövő hétvégén a Galatasarayhoz mennek Slaven Bilic fiai, és ha akkor is nyernek, akkor az utolsó játéknapra maradhat a döntés. A keretben az elsőszámú kapus továbbra is sérült, rajta kívül viszont jó eséllyel mindenki bevethető lesz ma este.

A Konyaspor a 8. 41 ponttal, nagy változás már nem várható a zöldek helyezésében. Idegenben botrányosan gyengék Ramelowék (2-5-9), 9 rúgott góljukra 23-at kaptak. Aykut Kocaman mester együttese szeszélyesen szerepel mostanság, hosszú parádés sorozatot két vereséggel szakította meg, viszont a múlt héten ismét győztek Torjéék. A Konyaspornál nem lesz hiányzó.

December végén fordított felállásban is nyerni tudott a Besiktas. Akkor 1-2 lett a vége. És ma is bízunk három találatban, és azért összességében hazai sikerrel kalkulálunk...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.