Keddi tutitár

Egy vendég, egy hazai

Ma egy osztrák és egy norvég bajnoki került fel az étlapunkra...
 
 

Keddi tutitár

Egy vendég, egy hazai

Ma egy osztrák és egy norvég bajnoki került fel az étlapunkra...
 
 
 

Keddi tutitár

Egy vendég, egy hazai

Ma egy osztrák és egy norvég bajnoki került fel az étlapunkra...

Mjondalen-Rosenborg 2!

Az újonc nem tudja feltartóztatni a vendégeket, sima kettest érzünk...

A 8. fordulót rendezik a norvég első osztályban. A házigazda újonc a ligában, tavaly play offon vívta ki a feljutást. Eddig nem is szerepel rosszul, 9 egység áll a neve mellett, ebből hetet (2-1-1) saját stadionjában húzott be. A nyitó fordulóban a Vikinget gyűrte le, legutóbb a Tromsőt, a Lilleström tudott csak nála győzni. A szakmai stáb nem lesz könnyű helyzetben, ugyanis négy középpályás is sérült, ketten közülük kimondottan alapembernek számítanak.

A Rosenborg rendesen bekezdett, 7 fellépésen 19 pontot szereztek a fehér-feketék, eddig csak a Stromgodset tudott remizni a trondheimiekkel. Idegenben hibátlanok (3-0-0), gólkülönbségük a túrákon 12-2. A forma nagyszerű, a minap a Lilleströmöt intézte el egy egy félidő alatt a gárda (3-0). Söderlund már 9 találatnál jár, pazar formában van a válogatott csatár. A csapatban friss sérült nincsen.

A Rosenborg erős kerettel rendelkezik, parádés formát mutat, az újonc nem tudja feltartóztatni. Szerintünk simán nyernek a vendégek. Tippünk tehát: 2-es!

Mattersburg-Austria Lustenau 1!

A hazaiak két év száműzetés után térhetnek vissza az élvonalba - ehhez ma muszáj nyerniük...

Már csak négy forduló van hátra az osztrák másodosztály küzdelemsorozatából, és jelen állás szerint a zöldek kerülnének fel az élvonalba. A Mattresburg - csak úgy, mint a Liefering - 61 pontig jutott, 12-1-3-as hazai mérlege tekintélyt parancsoló. A formájára sem lehet panasz, hiszen három siker után Linzból ponttal tértek haza a LASK elleni rangadóról (2-2). Ivica Vastic együttesében nincs eltiltott, vagy friss sérült.

Az Austria Lustenau a középmezőnyben tanyázik, 40 egységet szedett eddig össze, a kiesés és a feljutás sem "fenyegeti" a vendégeket. Idegenben nem rosszak (6-4-6), a formájuk viszont szeszélyes. Három sikeres túra között kétszer megégtek otthon.

Az idén háromszor találkoztak, Mattersburgban sima 2-0 lett a hazaiak javára. Ma is hasonló eredményben gondolkodunk, szerintünk az élvonalra hajtó házigazda behúzza a roppant fontos három pontot. Tippünk: 1-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.