Hétfői tutitár

Gólváltás és hendi!

Ma egy holland és egy finn bajnokinak jártunk utána...
 
 

Hétfői tutitár

Gólváltás és hendi!

Ma egy holland és egy finn bajnokinak jártunk utána...
 
 
 

Hétfői tutitár

Gólváltás és hendi!

Ma egy holland és egy finn bajnokinak jártunk utána...

Feyenoord-Vitesse Mindkét fél betalál: IGEN!

Gólváltással számolunk a holland bajnokság hétfői rangadóján.

A Feyenoord két fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosíthatja EL-t érő harmadik helyét a pontvadászatban. Ehhez nem kellene mást tenniük a rotterdamiaknak, minthogy legyűrjék a sárga-feketéket. A házigazda jelenleg 59 pontos, 10-2-4-es a hazai mérlege. A formája nem az igazi, három meccs óta nem nyert, legutóbb Groningenben ikszelt. Egy eltiltott bekkje lesz.

A Vitesse 5. 54 egységgel, 7-2-7-es vendégsorral. Elképesztő formát mutattak a sárga-feketék, ám legutóbb Hágában meglepetésre kikaptak. A házi gólkirály visszatér eltiltásából, de egy bekk még sérült a keretben.

A két alakulat általában a támadófocit preferálja, és ez nem lesz másként ma sem. A legjobb opció a gólváltás lehet, amely 1.55-ért értékes választásnak tűnik.

HJK-Vaasa (0-1) 1!

A címvédő a listavezető ellen - egyértelmű hazai siker várható!

Eddig nem úgy szerepel a HJK, mint ahogy azt a fővárosiak eltervezték. A címvédő 6 meccs után 11 egységgel csak a második, otthon még veretlen (2-1-0). A múlt héten idegenben kikapott a KUPS-nál, ennek is köszönhetik Savage-ék, hogy beelőzte őket a Mariehamn. A keretben egy bekk és egy középpályás sérült.

A Vaasa tavaly az előkelő 4. helyen zárt, de idén sokkal gyengébben teljesít. Konkrétan még pontja sincsen, négy fellépéséből kettőt veszített el vendégségben. Pedig nem is élcsapatoknál járt... A klubnál rendet kellene tenni mielőbb, különben bajba is kerülhetnek Catovicék.

Nem nyerni jer a Sonera Arénába a VPS: az elmúlt két alkalommal például 3-0-ra kaptak ki a vendégek. Ma is valami hasonló forgatókönyvet tudunk elképzelni. Simán nyer a HJK, tippünk tehát hendis H!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.