Vasárnapi tutitár

Északi hazai, déli iksz!

Ma irány Svédország és Olaszország!
 
 

Vasárnapi tutitár

Északi hazai, déli iksz!

Ma irány Svédország és Olaszország!
 
 
 

Vasárnapi tutitár

Északi hazai, déli iksz!

Ma irány Svédország és Olaszország!

Hacken-Örebrö 1!

Az otthon még nyeretlen házigazda behúzza a három pontot a sereghajtó ellen.

A házigazda tavaly az 5. helyen zárt, és idén is az a cél, hogy a tabella első harmadában végezzen az együttes. Most a középmezőnyben tanyázik, hét fellépésen nyolc pontig jutott, de otthon mindössze egy egység jött eddig össze (0-1-2). A formája szeszélyes, idegenben két siker, saját stadionjában két bukás a közelmúlt mérlege. A keretben két középpályás sérült, egyikük alapembernek számít. Jó hír, hogy egy eltiltott középpályás visszatérhet.

Az Örebrö a 6. volt az előző kiírásban, ehhez képest most rendesen beragadt a rajtnál. Az utolsó, nyeretlen, mindössze két pontja van, idegenbeli mérlege 0-1-3, gólkülönbsége a túrákon 1-9. Pedig nem is élcsapatoknál vizitált. A formája pocsék, legutóbb a Kalmar végezte ki. Két támadója a szezon kezdete óta sérült.

Az előző bajnokságban mindig az aktuális házigazda diadalmaskodott, mindkét meccsen szép számmal estek gólok is. Ma is a hazai pálya előnyében bízunk, szerintünk a Hacken behúzza a három pontot. Tippünk tehát: 1-es!

Udinese-Sampdoria X!

Tartalékos csapatok feszülnek egymásnak a Friuliban - szerintünk egy-egy ponttal gazdagodnak a felek!

A csíkosak futottak már jobb szezont, mindössze a 12. helyen állnak 41 ponttal. A Friuliban közepesek, 6-5-6 a soruk, a formájuk hullámzó: verték a Milant, kikaptak az Intertől, majd nyertek a Hellasnál Veronában. A keret közel sem lesz teljes, két kezdő középpályás eltiltott, egy bekk pedig sérült.

A Sampdoria lényegesen jobban szerepelnek, az előkelő 6. pozíciót foglalják el 51 egységgel, az EL-indulás realitás lehet a tengerészeknek. Idegenben sem rosszak, 5-6-6 a statisztikájuk, ám Sinisa Mihajlovic fiai rossz passzban vannak: hat bajnoki óta nyeretlenek, legutóbb a Juve nyert Genoában. És akkor a hiányzókról: két fontos bekk és egy középpályás eltiltott, Eder, az egyik legjobb gólvágójuk pedig sérült. Ez azért így soknak tűnik...

A két gárda hajlamos remizni egymással, és szerintünk ma is leginkább ez a kimenetel várható. Bevállalós iksznek szerintünk a 3.0-as szorzó egészen értékes. Mi megfogadjuk a remit!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.