Másodosztály

Csákváron aratott hajrásikert a Gyirmót

Hétgólos mérkőzéssel kezdődött péntek este az NB II 27. fordulója.
 
 

Másodosztály

Csákváron aratott hajrásikert a Gyirmót

Hétgólos mérkőzéssel kezdődött péntek este az NB II 27. fordulója.
 
 
 

Másodosztály

Csákváron aratott hajrásikert a Gyirmót

Hétgólos mérkőzéssel kezdődött péntek este az NB II 27. fordulója.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A bennmaradásért küzdő Csákvár a feljutásra hajtó Gyirmótot látta vendégül péntek este, a másodosztály 27. fordulójának nyitómeccsén.

Szűk negyed óra alatt bizonyosodott, hogy a vendégvédelem – Balog Zoltán irányításával – nagyon stabilan áll a lábán, míg elöl a két szélső, Gyurján Bence és Beliczky Gergő gyorsaságát kihasználva veszélyes támadásokat vezet a Gyirmót. A 19. percben Fejes János beadása átszállt a hosszú oldalra, Gyurján mesterien kínálta fel a labdát Kiss Máténak, aki 12 méterről higgadtan a jobb felső sarokba emelt (0-1).

A győri csapat fölénye erősödött, de újabb gól az első félidő utolsó percéig nem született, és akkor is a Csákvár volt eredményes: egy szöglet után Molnár Csaba remekül emelt a rövid sarok irányába, Horváth Roland kiválóan érkezett, és mindenkit megelőzve a hosszú sarokba csúsztatott (1-1).

A 61. percben egy villámgyors hazai támadás végén Molnár Tibor középre gurított labdáját Molnár Csaba a kapufára bombázta, a kipattanót Horváth Roland a tizenegyespontról úgy lőtte a kapu közepébe, hogy a labda Somogyi Csaba kezéről vánszorgott át a gólvonalon (2-1).

Öt perccel később Madarász szögletét a nagy tömörülésből, nyolc méterről Beliczky lőtte kapura, Milinte csak a gólvonalon túlról tudta kihúzni a labdát (2-2). A 73. percben egy szabadrúgás után a kaputól nyolc méterre álló Oross épphogy hozzáért a labdához, ami a bal alsó sarokban kötött ki (2-3). Újabb öt perc elteltével Molnár Tibor beadását Gajdos Zsolt fejelte a bal alsóba (3-3).

A 94. percben, tíz másodperccel a vége előtt a gyirmótiak góllal zárták az eseménydús végjátékot: Beliczky Gergőre nem figyelnek a hazai védők, ő pedig hidegvérrel értékesítette a ziccert (3-4) – tudósított az Aqvital FC honlapja.

Május 9. szombat
17.30: BFC Siófok – Szolnoki MÁV FC
17.30: Szeged 2011-Grosics Akadémia – Kaposvári Rákóczi FC
17.30: Soroksár SC – FC Ajka
17.30: Ceglédi VSE – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
18 óra: Soproni VSE-GYSEV – Mezőkövesd Zsóry
19 óra: Zalaegerszegi TE FC – Vasas FC
19 óra: Békéscsaba 1912 Előre – Szigetszentmiklósi TK-Erima

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.