Egy kis kosárcsemege!

Kosárlabdával eddig kevesebbett foglalkoztunk, ám Andrew.nak hála ezúttal ezt sem kell nélkülöznünk!
 
 

Egy kis kosárcsemege!

Kosárlabdával eddig kevesebbett foglalkoztunk, ám Andrew.nak hála ezúttal ezt sem kell nélkülöznünk!
 
 
 

Egy kis kosárcsemege!

Kosárlabdával eddig kevesebbett foglalkoztunk, ám Andrew.nak hála ezúttal ezt sem kell nélkülöznünk!

Csehország – Litvánia, Kétesély hosszabbítással: 1 @ 1.85 kosárlabda: Női Európa Bajnokság Dátum: 2011-06-27 18:00 CET

Kiéleződött küzdelem zajlik Lengyelországban a női kosárlabda Európa Bajnokságon. A litván és a cseh alakulat is kiválóan teljesít idáig, nem okoztak csalódást más nemzetekkel ellentétben. A csehek az első körben a B csoportba kerültek a fehérorosz, a brit és az izraeli csapattal. Mindhárom mérkőzését nagyon simán hozta a csapat (Izrael 72:56, Nagy-Britannia 60:45 és Fehéroroszország 67:62). A következő körbe tehát veretlenül került be a csapat, itt már érdekesebb meccsek vártak rájuk: összehozta őket a sors az oroszokkal, a törökökkel és a litvánokkal is. Két meccset játszott az alakulat eddig ebben a csoportban, s itt már meginogtak egy kicsit. Az oroszok ellen a vártnál sokkal simábban kaptak ki 69:55-re, a török gárdát azonban sikerült megverniük szoros meccsen 56:51 arányban. Most a litvánok következnek és nem szabad hibázniuk. Az elméleti vendégek, tehát a litvánok első körben az orosz, a török és a szlovák gárdával kerültek egy kvartettbe, tehát lényegesen keményebb ellenfelekkel hozta őket össze a sors. Mégis megnyerték a csoportot, holott a két győzelem (Törökország 64:58 és Oroszország 76:64) egy meglepetés vereséget is számolhatott a gárda (Szlovákia 46:57). A lényeg a csoportgyőzelem, így következhetett a mostani csoport, ahol az új ellenfelek: Csehország, Nagy-Britannia és Fehéroroszország. Az előző két találkozó lehozta a csapat, bár a britek ellen meglepetésre szenvedtek (64:63), a fehéroroszok ellen már eléggé simán ment a dolog (68:50).

Most biztosan vérre megy a csata, hiszen ha a csehek nem nyernek, akkor elszállnak az esélyeik, míg a litvánok a vereség esetén is közel maradnak a csoportgyőzelemhez. Erre alapozom a tippemet, a litvánoknak nem kötelező hozniuk ezt a meccset, a cseheknek viszont igen, ez engem a hazai győzelem irányában visz kicsit (persze csak papíron hazai győzelem)!

Tipp: Kétesély hosszabbítással: 1; Tét: 5 egység a következő szorzóval: 1.85

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.