Keddi tutitár

BL: Nem bírnak egymással?

A mai slágermeccs mellett egy svéd ütközeten is leltünk egy jó opcióra...
 
 

Keddi tutitár

BL: Nem bírnak egymással?

A mai slágermeccs mellett egy svéd ütközeten is leltünk egy jó opcióra...
 
 
 

Keddi tutitár

BL: Nem bírnak egymással?

A mai slágermeccs mellett egy svéd ütközeten is leltünk egy jó opcióra...

Juventus-Real Madrid -2,5! Félidő: X!

Kevés gólt várunk a mai BL-elődöntőben. A szünetig nem dől el semmi...

A Juventus megnyerte a hétvégén az olasz bajnokságot, Allegri mester alakulata tulajdonképpen rajt-cél győzelmet könyvelhetett el ismételten. A zebrák nagyszerű idényt futnak, az Olasz Kupa fináléjába is bejutottak, a Serie A-ban pedig úgy diadalmaskodtak, hogy mindössze háromszor kaptak ki - otthon egyszer sem. A Juventus Stadion igazi mészárszék volt az idei kiírásban, 15-2-0-ás mérleghez 42-9-as gólkülönbség párosult. A formára sem lehet panasz, ugyanis a városi derbi elvesztése után a Firenzét és a Sampot is elintézték Tevezék.

Pedig a szezon végére rendesen elfogytak a zebrák. Az uefa.com tájékoztatása szerint Asamoah, Morrone, Caceres, Pogba és Romulo biztosan nem lehet ott a mai találkozón, Vidal szerepeltetése pedig kérdéses.

A Real kétpontos hátrányból várja a La Liga utolsó három játéknapját. Elnézve a királyiak és a katalánok sorsolását, tán egy árnyalattal Ancelotti csapata van kedvezőbb helyzetben. A fővárosiak a március elejét rontották el, előtte hiába vezettek, akkor Messiék előzni tudtak. A BL-ben is okoztak már kellemetlen perceket a szurkolóknak Ramosék, elég, ha csak a Schalke elleni hazai zakót említjük. Viszont mostanra jobban összeálltak a fehérek, a hétvégén például Sevillából hozták el a pontokat (2-3).

Hiányzó lesz a madridiaknál is, előzetes lapértesülések szerint Benzema, Medrán és Modric biztosan nem lesz rendben ma estére, Bale viszont vállalni tudja a játékot jó eséllyel.

Az az érzésünk, hogy nem rontanak egymásnak majd a felek, óvatos kilencven percet várunk. A szünetig nem viszik döntésre a dolgot a csapatok, és a találatszám nem éri el a hármat.

Varbergs-Jönköping Sodra Mindkét csapat betalál: IGEN!

A svéd másodosztályban igazi rangadót rendeznek - gólváltásra játszunk...

A Varbergs a 3. öt forduló után, 10 pontja van, otthon eddig egyszer nyert és egyszer kapott ki. A formája biztató, három meccse nem kapott ki. Lesznek hiányzói, egy bekk eltiltott lesz, egy középpályás pedig sérült.

A Jönköpingnél tudatos építkezés folyik, a zöldek eddig valamennyi meccsüket megnyerték, idegenben a múlt héten a tavaly még első ligás Mjallbynál arattak totális diadalt. A keret bőséges, és mindössze egy középpályás sérült hónapok óta. Jól védekeznek, viszont a támadósorra ráférne az erősítés: a gárdában csak két igazi várbeli csatár szerepel. Gólkülönbségük ennek megfelelően 6-1.

Eddig hatszor randevúzott egymással a két alakulat, és mindannyiszor jött a mindkét fél betalál opció. A Varbergs eddig mindig gólt lőtt otthon, a Jönköping pedig idegenben - ma sem lesz ez másként. Döntetlen közeli eredménnyel és találatváltással kalkulálunk!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.