Szerdai tutitár

Egy kupa, egy bajnoki

Ma Budapest után irány Svédország!
 
 

Szerdai tutitár

Egy kupa, egy bajnoki

Ma Budapest után irány Svédország!
 
 
 

Szerdai tutitár

Egy kupa, egy bajnoki

Ma Budapest után irány Svédország!

Ferencváros-Szolnok (0-1) 1! Mindkét csapat lő gólt: NEM!

A Fradi jut be a Magyar Kupa fináléjába, efelől ne legyen semmi kétségünk.

A 2015-ös Ferencváros már egészen úgy néz ki, mint egy profi csapat. Thomass Dollnak eleinte szoknia kellett a klímát, nem volt számára megfelelő a keret, de a télen egészen rendbe tette a zöld-fehéreket. Bödéék pedig hétről-hétre jó teljesítményt adnak le, veretlenségüket október eleje óta őrzik, és a Gourpamában még nem kaptak ki. A bajnokságban az ezüstérem realitás, a kupában és a Ligakupában pedig befigyelhet a trófea is.

Az első lépést a magyar Kupában meg is tették Busaiék, ugyanis játszi könnyedséggel győztek 2-0-ra Szolnokon. Most is erős kerettel készülnek a fővárosiak, tehát az első csapat lép pályára ma este.

A Szolnok a második ligában élcsapatnak számít, feljutásra az idén nincs nagyon esélye. A gárda egy rossz sorozatot zárt le a hétvégén a Kaposvár legyőzésével. Idegenben sem rosszak Váriék, más kérdés, hogy azért az közel sem mindegy, hogy a Csákvár, vagy éppen a Fradi az ellenfél.

Két jó opciót találtunk e mérkőzésre. Lamahék hendis győzelme garantált, és szerintünk a szolnokiak nem veszik be a zöld-fehérek kapuját. Mi erre a két opcióra fogadunk!

Atvidabergs-AIK +2.5! 2x!

A kiscsapat otthon veszélyes, a stockholmiak viszont erősebbek - gólokkal számolunk...

Az Atvidabergs tavaly a középmezőnyben zárt, köszönhetően annak, hogy hazai környezetben mindenkire veszélyesek voltak. Az idei kiírásnak is hasonló célkitűzésekkel vágtak neki a kékek, ám egyelőre csak ritkán eredményesek a fiúk. 5 fellépésükből négyet elveszítettek, otthon különösen fájdalmas lehetett a Sundsvall elleni zakó, amit igaz, a Falkenbergs legyűrésével némiképp helyrehoztak. Skoldék gólkülönbsége 7-9, négyszer jött az over a meccseiken. Két bekk nem lesz, egyikük eltiltás, másikuk sérülés miatt.

A svéd szakemberek az AIK-ot is a Malmö kihívójának tartják, a sárga-feketék eddig ennek megfelelően is teljesítenek. A sárgák 3-1-1-es mérleggel az élmezőnyben tanyáznak, vendégségben ugyan még nyeretlenek, de jártak már Malmőben és Borasban - a bajnoknál remiztek, az Elfsborgtól szoros meccsen kaptak ki (3-2). Otthon nem ismertek kegyelmet, igaz, az ellenfelek is kellemesebbek voltak. Gólkülönbségük 10-7, és 4-szer játszottak legalább három találatot hozó bajnokit. A keretbe visszatér egy eltiltását letöltő középpályás, így már csak egy középpályás sérült.

Ma is a gólokban bízunk, no meg a vendégekben. Szerintünk nem kap ki a stockholmi együttes, x2-es és +2,5-ös opciókkal fogadjuk e kilencven percet!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.