Keddi tutitár

Kevés gól és hazai!

Egy francia meccs, egy spanyol ütközet...
 
 

Keddi tutitár

Kevés gól és hazai!

Egy francia meccs, egy spanyol ütközet...
 
 
 

Keddi tutitár

Kevés gól és hazai!

Egy francia meccs, egy spanyol ütközet...

Ajaccio-Orleans -2,5!

Óvatos meccset játszik egymással a két kiesőjelölt...

A francia második ligában a 17. fogadja a 18. helyezettet. A találkozónak hatalmas a tétje, ugyanis a házigazda 34 egységgel épp a vonal fölött, a vendégek 33 ponttal viszont már a vonal alatt tanyáznak. Az Ajaccio 5-5-6-os otthoni mérlege nem igazán meggyőző, ehhez 12-15-ös gólkülönbség társul, amely azt sejteti, hogy a piros-fehérek nem éppen a nyílt támadójátékukról híresek. A formájuk gyenge, nyolc bajnokin 4 pont jött össze, két vereségből érkeznek a mai ütközetre. Két középpályás sérült, egy bekk eltiltott.

Az Orleans kieső helyről várja tehát a folytatást, 3-5-8-as mutatójához 15-22-es gólkülönbség párosul. A sárgák nyolc játéknap óta nyeretlenek, ebben a periódusban egy ikszre voltak jók. Öt meccse még csak gólt sem szereztek. Egy bekk és egy középpályás - akik korábban alapembernek számítottak huzamosabb ideje sérültek. Ősszel 1-1-re végeztek a felek.

8/25, illetve 9/24 a két együttes over-under mérlege - alig ha ma vállalnák fel a nyílt játékot a csapatok. Kevés gólos történetet várunk, a -2,5 jó választásnak tűnik!

Levante-Cordoba 1!

A valenciai kiscsapatnak még jó esélye van a bennmaradásra, nem úgy a vendégeknek. Motivációs tényezők miatt hazai sikert várunk!

Már csak öt forduló van hátra a La Liga küzdelmeiből, és bizony még sok a megválaszolatlan kérdés. Ilyen például, hogy melyik három alakulat búcsúzik az elitosztálytól? A Levante érintett a történetben, mert ugyan jelenleg a 15. 32 egységgel, de a vonal alatti Depor is már 29-nél jár. A valenciai kiscsapat Lucas Alcaraz vezetésével nem teljesít rosszul, utolsó 12 bajnokijából ötöt is megnyertek Casadeusék, ráadásul több kiesési rangadón is taroltak a piros-kékek. A hazai pálya viszont nem feltétlenül jelent előnyt Barraléknak, ugyanis eddig csak 5-4-7-es statisztikát tudtak produkálni. A hétvégén bravúros győzelmet arattak a Getafénél, előtte a hajrában az Espanyol ellen mentettek pontot Simaoék. A keret nem lesz teljes, Diop sérült, Tono (bekk) eltiltott lesz, mert begyűjtötte 5. sárgáját.

A Cordoba menthetetlen helyzetben van, a zöld-fehérek a tökutolsók, lemaradásuk a bennmaradást érő 17. helyezettől immár 11 pont. A déliek most 20-nál járnak, idegenben 2-5-9-es mérleget hoztak össze. A társulat borzalmas passzban van, lanuár 12-e óta nem nyert, legutóbbi két túráját viszont egy-egy ponttal zárta (Villarreal, Depor). Andone, az ötgólos, jó formában lévő csatár eltiltott lesz, és Ghilas, a másik támadó bevetése is kérdéses. És még egy bekk lesz... Így nagyon nehéz kilencven perc vár a szinte reménytelen helyzetben lévő alakulatra.

Ősszel 0-0 lett a vége Granadában a találkozónak, most viszont szerintünk a lendületben lévő valenciai társulat behúzza a három pontot, és tesz egy lépést a bennmaradás felé... Tippünk tehát: 1-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.