Hétfői tutitár

Élcsapatok kicsik ellen...

Ma irány Spanyolország és Törökország!
 
 

Hétfői tutitár

Élcsapatok kicsik ellen...

Ma irány Spanyolország és Törökország!
 
 
 

Hétfői tutitár

Élcsapatok kicsik ellen...

Ma irány Spanyolország és Törökország!

Besiktas-Karabukspor +2,5!

Gólokat hozhat a bajnokjelölt és a kiesés ellen küzdő vendégek összecsapása.

A fekete sasok a forduló előtt 58 egységgel a 2. helyen álltak, a Fener 59-nél, a Galata 58-nál jár. Otthon 7-4-2-es a mérlegük, Két botlást követően (idegenbeli vereség a Fenertől, iksz otthon a Basaksehirrel) a Kasimpasa vendégeként brillíroztak Demba Baék (1-5). A bajnoki kényszerszünet olybá tűnik, jót tett a gárdának. Egy eltiltott kezdő középpályás visszatér, egy középpályás viszont továbbra sem bevethető.

A Karabukspor tavaly a középmezőnyben végzett, de az idén messze elmarad ettől a teljesítménytől. A 16., azaz kieső helyen áll 21 ponttal, 7 egységgel lemaradva a vonal fölötti alakulatoktól. A piros-sárgák 1-3-9-es vendégmérleggel rendelkeznek, nagyon tisztelettudó látogatók, viszont 17-28-as idegenbeli gólkülönbsége arra enged következtetni, hogy a kirándulásokon hajlamos bevállalósan futballozni. A múlt héten egy borzalmas sorozatot szakítottak meg Traoréék, amikor legyőzték hosszú böjt után a Genclerbirligit. A keretbe egy fontos középpályás visszatér, egy bekk már hetek óta sérült.

Az ősszel a Besiktas idegenben nyert 2-1-re. Ma is jó eséllyel nyernek a fekete sasok, ám a gólokban nagyobb fantáziát látunk. Szerintünk jön az over opció! Tippünk tehát: +2,5!

Valencia-Granada (0-1) 1!

A dobogóra hajtó denevérek kiüthetik a délieket...

A 33. játéknapon a Mestallába látogat a Granada. A Valencia a forduló előtt a 4. helyen állt, 65 pontig jutott, hazai mérlege pedig egészen impozáns: 13-2-1 - csak a Barca nyert nála. 34-8-as az otthoni gólkülönbsége, tehát alig-alig kapnak gólt Otamendiék. A fehér-feketék február 2-a óta pazar szériát produkáltak, ám legutóbb a Camp Nouban alul maradtak a katalán elitalakulattal szemben (2-0). Mustafi és Piatti edzéseket hagyott ki a héten, de elméletileg ott lehetnek a keretben.

A Granada nagy bajban van, a piros-fehér-kékek 25 pontig jutottak, így most az utolsó előtti pozíciót foglalják el a tabellán. A vendégsora 1-4-11, az egyik legrosszabb a mezőnyben. Abel Resino alakulata még így sincs kilátástalan helyzetben, hiszen a vonal fölötti alakulatok csak három egységgel gyűjtöttek nála többet. Rikiék formája nem az igazi, legutóbbi öt túrájukat bebukták, viszont a múlt hétvégén értékes pontot csentek Sevillától. Lesznek hiányzói a csíkosaknak: egy középpályás eltiltott, egy másik sérült, csak úgy, mint három bekk!

Eddig mindhárom alkalommal megadta magát a Granada a Mestallában. Ma sem várunk mást, szerintünk a denevérek legalább kettővel elverik a látogatókat. Tippünk tehát hendis H!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.