Gólok Halmstadban

Andrew sok góllal számol Dávid és Góliát meccsén...
 
 

Gólok Halmstadban

Andrew sok góllal számol Dávid és Góliát meccsén...
 
 
 

Gólok Halmstadban

Andrew sok góllal számol Dávid és Góliát meccsén...

Halmstad – Helsingborg, over 2.5 gól @ 2.05

Labdarúgás: Svéd 1. osztály – Allsvenskan 2011 Dátum: 2011-06-27 19:00 CET

A svéd élvonalban a 14. fordulót fejezik ma be a csapatok, és ennek egyik találkozója a Halmstad – Helsingborg összecsapás. A tavaly az aranyéremről lemaradó vendégek idén nem akarnak újra ugyanabba a hibába esni, ennek megfelelően szerepelnek idén, míg a vendégek fő célja az élvonalbeli tagság megőrzése. Eltérőek a célok, így minden adott egy nyílt és jó mérkőzéshez!

A Halmstad idén kicsit beragadt a rajtnál, s ha nem szedi össze magát a csapat, akkor jövőre könnyen a második vonalban találhatja magát. Jelenleg 7 pontjával sereghajtó a csapat, 7 egység a hátránya a Trelleborg és a Mjällby csapataival szemben. 1-4-8 8:20 mérlegük vezetett idáig, odahaza sem szerepel fényesen a gárda: 1-3-2 3:5. A védelemmel otthon nincs baj, a góllövéssel már annál inkább. Odahaza eddig egyetlen alkalommal jött a 2,5 over tipp, méghozzá a Göteborg elleni 1:2-es vereség alkalmával.

A Helsingborg legutóbb vérre menő csatában alázta meg a szintén kieső jelölt Trelleborg együttesét: 7:3 lett az eredmény, ez bizony eléggé torzít a statisztikákon. Minden esetre eddig a vendégek 8-4-1 23:9 mérlegükkel vezetik a tabellát. Idegenben 3-2-1 8:4 mérlegük a legjobb a mezőnyben. Tehát 6 meccsen 12 gól esett, ez éppen pont 2 gól meccsenként. Az over 2,5 gólos tipp 3 alkalommal jött be, méghozzá a Göteborg (2:1), az AIK (1:2) és a Malmö (3:0) ellenében. Tehát az élcsapatok ellen megy a góllövés, viszont pl. a Norrköping és a Mjällby ellen viszonylag unalmas meccset játszott a csapat. Ami viszont nagyon meggyőző a gólok szempontjából, az az egymás elleni mérleg. Legutóbbi 10 közös meccsükön összesen 38 találat esett, ez pedig bőven meghaladja a 3 gólos átlagot. Legutóbb ebben a felállásban 4:2-re nyert a Helsingborg, míg fordított felállásban 2:1-es Helsingborg siker született. Az elmúlt 10 meccsből 7 alkalommal esett legalább 3 találat.

Nos, úgy gondolom a két csapat érzi egymás gyenge pontjait, és ez jó hír a fogadási szempontból. Ennek megfelelően szerintem adható a tipp, a rá adott szorzót pedig ajándéknak veszem a fogadóirodától.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.