Felkészülési mérkőzés

Legyőzte a ZTE-t a Haladás

Radó gólja döntött a jótékonysági meccsen.
 
 

Felkészülési mérkőzés

Legyőzte a ZTE-t a Haladás

Radó gólja döntött a jótékonysági meccsen.
 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Legyőzte a ZTE-t a Haladás

Radó gólja döntött a jótékonysági meccsen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jótékonysági mérkőzésen csapott össze a három év után ismét találkozó ZTE FC és Haladás együttese. Ezen az estén nem az ősi rivalizálás volt a legfontosabb, hanem az, hogy a két csapat is kivegye részét abból az akcióból, ami egy ifjú egerszegi utánpótlás-játékos, Horváth Krisztofer gyógykezelésének elősegítése miatt bontakozott ki.

Az eső sajnos nem kedvezett a találkozónak, de így is majdnem ezren foglaltak helyet a lelátón. A zalaiaknál a keret minden tagja pályára lépett, de a Haladástól is csak a sérültek és azok hiányoztak, akik ezekben a napokban a válogatottak kereteivel készülnek.

Az első félidő élvezetes játékot hozott, a Haladásnak főleg Radó révén sok lehetősége volt, ám ezek kimaradtak. A legnagyobb a 29. percben: Iszlai labdájával egyedül vezette a kapusra a labdát a támadó, de a jobb kapufa mellé gurított. A 42. percben Gaál húszméteres, bal sarokra tartó lövését védte Szappanos.

Az esőben keményen gyűrték egymást a csapatok, ám főleg a mezőnyben folyt a játék. A 78. percben Tihanyi indította Radót a bal oldalon, aki bevezette a labdát a tizenhatoson belülre, majd nyolc méterről a bal sarokba helyezett (0-1). A hátralévő időben egyik kapu előtt sem alakult ki komoly lehetőség. Mindkét csapat komolyan vette a találkozót, és nyerni akart. A harcos összecsapáson a szombathelyiek öt-hat ziccert is kidolgoztak, megérdemelten győztek – írja a haladas.hu.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.