Szombati tutitár

Támadószellemű stratégák, garantált gólok!

Ma egy olasz és egy német meccs került fel az étlapunkra...
 
 

Szombati tutitár

Támadószellemű stratégák, garantált gólok!

Ma egy olasz és egy német meccs került fel az étlapunkra...
 
 
 

Szombati tutitár

Támadószellemű stratégák, garantált gólok!

Ma egy olasz és egy német meccs került fel az étlapunkra...

Cagliari-Empoli +2,5!

Újra Zdenek Zeman irányítja a szárdokat, és a cseh mester neve garancia a gólokra...

Nagy bajban vannak a szigetlakók: 26 játéknapot követően 20 egységgel a 18., kieső helyen állomásoznak. A bajnokságot Zeman mesterrel kezdték a piros-kékek, és noha olykor kijött a lépés Contiéknak, összességében elégedetlen volt a klubvezetés a brigád teljesítményével. Érkezett Zola, aki megint csak nem tudott csodát tenni, legutóbbi hat ütközetén mindössze egy pontot szerzett a társaság. Ment az egykori remek csatár, és a cseh stratéga visszatért! Sok logikát nem látunk e döntés mögött, de ez ugye a Serie A, ahol minden megtörténhet.

A Cagliari hazai mérlege 2-3-8, legutóbb a Sassuolót verték, de még januárban. A védelemmel vannak nagy bajok, már 49-szer kapitulált a hátsó alakzat, ezzel a legrosszabb bekksor az övék. Hiányzók lesznek a csapatban, a védő Avelar és a középpályás Cossu eltiltott, sérült még Ekdal és Mensah (mindkettő középpályás). Cop, a télen igazolt horvát csatár viszont visszatérhet, mint ahogy Balzano is talán a védelembe.

Az Empoli 29 pontjával viszonylagos biztonságban várhatja a szardíniai kirándulást: a kék-fehérek 1-8-3-as soruk arra enged következtetni, hogy Macccaronéék egy pontra szinte mindenhol jók. A formájuk biztató, január vége óta nem kaptak ki, otthon fontos kiesési rangadókat nyertek meg, vendégségben pedig legutóbbi három kirándulásukat iksszel zárták - pedig megfordultak a Milannál és a Rómánál is!

Maurizio Sarri vezetőedzőnek lesznek gondjai a kezdőcsapat összeállításakor. Valdifiori, egy kezdő középpályás eltiltott lesz, ugyanebből a csapatrészből hiányzik majd egy másik alapember, Pucciarelli is. A védelem is hézagos lehet, a múlt héten lesérült Tonelli mellett Rugani (bekk) is hagyott ki edzéseket. Elől a veterán Tavano bajlódott kisebb sérüléssel, de az öreg rókát minden bizonnyal összefoltozzák ma estére.

A Caglirai eddig nem sok örömet okozott drukkereinek a Sant'Eliában. Ma sem vagyunk biztosak abban, hogy mindhárom pontot begyűjtik Sauék, viszont bízunk van egy olyan érzésünk, hogy Zeman mester keze munkája ismételten látszik majd a szárdok játékán. Ez pedig gólokat jelenthet: jöhet a mindkét fél betalál opció és akár a +2,5 is!

Frankfurt-Paderborn +2.5! 1!

A hazaiak hajlamosak a nyílt játékra, az újonc védelme sebezhető: összejöhet három találat a Commerzbank-Arénában!

Thomas Schaaf nem hazudtolja meg önmagát: a Bréma legendája épp olyan offenzív harcmodort táplált frankfurti játékosaiba is, mint tette azt a Weser folyó partján. A piros-feketék a középmezőnyben tanyáznak, 31 pontjukhoz 6-3-3-as hazai mutató, és összességében 44-49-es gólkülönbség párosul Adnak is, de kapnak is a srácok. A forma meglehetősen ingadozó: otthon verték a Schalkét és a Hamburgot, idegenben viszont kikaptak a Mainz és a Köln vendégeként is. A támadósorban a Meier-Seferovic páros pazarul termeli a gólokat, ketten együtt már 25 találatot jegyeznek. A keretben két fontos bekk sérült.

Az újonc egyre veszélyesebb vizekre evez, már csak a 16., osztályozós pozícióban tanyázik 23 egységgel. Vendégségben nem megy a kék-feketéknek: 2-4-6 (8-23) a vonatkozó statisztikájuk, és elsősorban a támadójáték dadog a túrákon. Három vereségből és 0-11-es gólkülönbséggel a hátuk mögött érkeznek Frankfurtba... Andre Breitenreiter vezetőedző viszont szinte mindenkire számíthat, az alapcsapat bevetésre készen áll.

Az ősszel, fordított felállásban 3-1-re nyertek Meháék. Most viszont szerintünk a frankfurtiak elégtételt vesznek a vereségért, és behúzhatják a három pontot. És ha már három: ennyi találat is összejöhet a kilencven perc során!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.