Másodosztály

Hat góllal és mesterhármassal kezdődött a tavasz

Egyre mélyebb gödörben van a Kaposvár, amely 4-2-re kikapott a Csákvár otthonában a 16. forduló nyitómeccsén.
 
 

Másodosztály

Hat góllal és mesterhármassal kezdődött a tavasz

Egyre mélyebb gödörben van a Kaposvár, amely 4-2-re kikapott a Csákvár otthonában a 16. forduló nyitómeccsén.
 
 
 

Másodosztály

Hat góllal és mesterhármassal kezdődött a tavasz

Egyre mélyebb gödörben van a Kaposvár, amely 4-2-re kikapott a Csákvár otthonában a 16. forduló nyitómeccsén.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A súlyos anyagi gondokkal küzdő, tulajdonos nélkül maradt Kaposvári Rákóczi péntek esti, csákvári vendégjátékával vette kezdetét az NB II tavaszi idénye. A kiesőhelyen telelő hazaiaktól Sötét Dávid, Hajdú Sándor és Köntös Dániel is hiányzott sérülés miatt.

A negyedik percben a korábbi kaposvári, napjainkban már csákvári kapus, Milinte Árpád mentett egy szöglet utáni lövést. Nehezen vette fel a játék ritmusát a házigazda, de tíz perc elteltével Molnár Tibor és Molnár Csaba is lövéssel próbálkozott. Az első negyedórában a somogyiak irányítottak, ám a kapura ők sem jelentettek veszélyt. A 17. percben Nagy Krisztián akadálytalanul törhetett be a tizenhatoson belülre, ám tízméteres lövését Milinte biztosan hárította.

A 19. percben Somodi merész kivetődéssel mentett Horváth Roland elől. A folytatásban leginkább a mezőnyben birkóztak a csapatok, majd a 36. percben megszerezték a vezetést a csákváriak: Molnár Tibor élesen középre lőtt labdáját az érkező Gajdos Zsolt három lépésről a kapu közepébe helyezte (1-0). Három perccel később Molnár Csaba szabadrúgása után Molnár Tibor lőtt, ám Somodi nagy bravúrral szögletre mentett.

A hajrában Wild beadását Horváth Roland fejelte kapura, a kaposvári hálóőr ismét bravúrral hárított. Nyomás alatt tartotta ellenfele kapuját a házigazda, amely nem kapott meg egy tizenegyest, ami Hadaró kezezéséért járt volna.

Alig több mint tíz másodperccel a második félidő megkezdése után máris helyzetet alakítottak ki a házigazdák: Gajdos Zsolt 16 méteres lövése a keresztléc fölött zúgott el. Az 57. percben Molnár Tibor remek keresztlabdája teljesen egyedül találta a balösszekötő helyén érkező Gajdos Zsoltot, de hiába fektette el Somodi kapust, lövését Földes a gólvonalról kifejelte.

Érett, és a 65. percben meg is született a második csákvári gól: Gajdos beadása felpörgött egy kaposvári lábon, Somodi hiába vetődött ki, nem tudta megszerezni, Molnár Tibor elkotorta előle, Nyilasi Bálint pedig egy csel után higgadtan, a betömörülő védők között a hálóba helyezett nyolc méterről (2-0). Nem álltak le a hazaiak: a 73. percben Molnár Tibor száguldott beadását Horváth Roland visszatette Gajdos Zsolt elé, akinek lövése Kiss Márton lábán megpattanva a kapuba vágódott (3-0), majd egy újabb jó beadás után Gajdos fejelt a hálóba (4-0).

A meccs legjobbja, Gajdos Zsolt a mesterhármasa után a 79. percben a saját gólvonaláról ollózva kivágta a labdát. Két perccel később Luca Dominic kapott kiváló indítást középen, majd a tizenhatos vonaláról a kivetődő Milinte fölött a hálóba emelt (4-1). A 83. percben tovább zárkóztak a somogyiak: Dominic az ötös sarkáról a rövid sarokba kotorta a labdát (4-2) – tudósított az aqvitalfc.hu.

A további program

Február 21. szombat
14 óra: Szeged 2011-Grosics Akadémia – FGSZ Siófok
14 óra: Soroksár SC – Szigetszentmiklósi TK-Erima
14 óra: Ceglédi VSE – Szolnoki MÁV FC
14 óra: Zalaegerszegi TE FC – Békéscsaba 1912 Előre
14 óra: Soproni VSE-GYSEV – FC Ajka
16 óra: Mezőkövesd-Zsóry FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
17 óra: Gyirmót FC – Vasas FC

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.