Meglepetés egy buliszelvényre Andrew-tól

 
 

Meglepetés egy buliszelvényre Andrew-tól

 
 
 

Meglepetés egy buliszelvényre Andrew-tól

Egy kis meglepi annak aki buliszelvényre vágyik ma:

Hameenlinna – Oulu, 1 @ 3.86 Labdarúgás: Finn 2. osztály 2011 Dátum: 2011-06-02 17:30 CET

[p]Nem igazán értem, hogy egy hazai sikerre miért kínálnak ekkora oddsot a bukik, pláne hogy a tabella sem ezeket az oddsokat tükrözi.

Én minden esetre kitartok a hazai siker mellett, és ha esetleg jönne a tipp, akkor nem keveset lehet vele kasználni. Nézzük a részleteket! A finn másodosztály a Hameelinna 5 fordulón van túl, ezalatt 10 egységet szereztek, mellyel a 3. helyen tanyáznak. 3-1-1 9:5 mérlegük nem rossz, egyetlen vereségüket odahaza szenvedték el a KooTeePee ellen (0:1), valamint az X-et is otthon játszották a JIPPO ellenében (1:1). Otthon tehát még nyeretlen a gárda, de reményeim szerint ez ma megváltozik.[/p]

Az Oulu jó csapat, az eddigi 4 fordulójuk alatt 7 egységet szereztek, azaz valószínűleg csak a meccshátránynak köszönhető lemaradásuk az élbolytól, többek közt a mai ellenféltől. 2-1-1 5:3 mérlegükből idegenben 1-1-1 3:3 jött össze. Legutóbb a KooTeePee otthonában szenvedtek vereséget (0:2), előtte a PoPa otthonában nyertek (2:0), míg az első szezonbeli idegenbeli meccsükön X-et játszottak a KPV ellen (1:1).

A Hameelinna győzelemmel hangolt a mai találkozóra (Kemi 3:1 idegenben), míg az Oulu egy vereséggel érkezik a mai meccsre (KooTeePee 0:2). Találkoztak párszor már a csapatok. Nos az utóbbi 10 közös meccsen 4 döntetlen mellett 2-szer nyert mindkét csapat. Legutóbbi összecsapásuk fordított felállásban 4:0-ás Oulu sikert hozott, míg ebben a felállásban 2009 áprilisában 1:1-el zárult a 90 perc. Legutóbb a Hameelinna 2005 őszén győzött az Oulu ellen otthon, akkor is egy sovány 1:0-ás eredmény született.

Nos, úgy érzem ma meg kell szakadnia a 6 éve tartó rossz sorozatnak, én hazai sikert várok a nagy szorzó ellenére is! Aki kicsit bizonytalan, az tegyen a tipp mellé egy X-et is, én azonban a hazai sikert részesítem előnyben!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.