Felkészülési mérkőzés

Eseménydús meccsen nyert a Vasas

Az angyalföldiek 3-1-re legyőzték az edzőváltáson átesett Budapest Honvéd csapatát.
 
 

Felkészülési mérkőzés

Eseménydús meccsen nyert a Vasas

Az angyalföldiek 3-1-re legyőzték az edzőváltáson átesett Budapest Honvéd csapatát.
 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Eseménydús meccsen nyert a Vasas

Az angyalföldiek 3-1-re legyőzték az edzőváltáson átesett Budapest Honvéd csapatát.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár Csábi József vezetőedzőt azért rúgták ki a Honvédtól, mert nem értett egyet a legújabb légiós-dömpinggel, a visszatérő Marco Rossi is csak egy új szerzeményt állított a kezdőcsapatba a Vasas elleni, szerdai edzőmeccsen.

A Honvéd jobban kezdett, Németh Gábornak két védeni valója is volt, majd némileg kiszabadult a szorításból a házigazda, sőt Ádám Martin révén a huszadik percben majdnem a vezetést is megszerezte, de hiába küzdött meg a helyzetért, végül centikkel a kapufa mellé lőtt.

A folytatásban megint a kispestiek domináltak, a Vasas alig tudta megtartani a labdát, támadásokat ekkor egyáltalán nem vezetett. A vendégek törekvéseit a 31. percben siker koronázta, Prosser szép mozdulattal lőtt a hálóba (0-1).

Nem sokáig örülhettek a kispestiek, mert Kosznics szabálytalansága miatt, két perccel később tizenegyeshez jutott a Vasas, és Remili nem hibázott (1-1). A továbbiakban a hazaiak támadtak többet, és a 39. percben Ferenczi István találatával átvették a vezetést (2-1). Az első félidő hajrájában némi meglepetésre megint a Honvéd veszélyeztetett, egyszer a kapufán csattant a labda, majd a hálóba került, de les miatt nem adták meg a gólt.

Csak nyolc másodperc telt el a második felvonásból, amikor Holender került nagy helyzetbe, de az oldalhálóba lőtt. Aktívabban kezdtek a kispestiek, de Prosser kecsegtető kísérletét fogta Németh Gábor.

Tűz alá vették a hazai kaput, de nem jártak sikerrel, mert a védők menteni tudtak, vagy Németh hárított. Az 54. percben Kosznics távoli szabadrúgása a kapufa mellé vágódott. Magához tért a Vasas, és egy villámgyors kontra végén a 64. percben Czvitkovics Péter jóvoltából ismét eredményes volt (3-1).

Megélénkült az addig sem rossz iramú játék: a 69. percben Meza tört kapura, de addig-addig ráncigálták, amíg földre került, a kapus pedig védeni tudott. A büntető elmaradt. A túloldalon Kenesei ígéretes szabadrúgása ment a kapufa mellé. A 78. percben Meza került nagy helyzetbe, de a veterán Németh újra szépen védett. Egy perccel később hibázott a kapus, de a kispestiek nem tudták kihasználni.

A legvégén inkább a vendégek kezdeményeztek, de újabb gól már nem született. A Vasas hatékonyabb helyzetkihasználásának és impozáns játékának köszönhetően megérdemelten nyert.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.