Hétfői tutitár

Irány Németalföld!

Ma két holland másodosztályú ütközetet választottunk...
 
 

Hétfői tutitár

Irány Németalföld!

Ma két holland másodosztályú ütközetet választottunk...
 
 
 

Hétfői tutitár

Irány Németalföld!

Ma két holland másodosztályú ütközetet választottunk...

NEC-PSV Tartalék (0-1) 1!

A NEC tavaly esett ki az élvonalból, és a klubvezetés az azonnali visszajutást tűzte ki célul. A nijmegeni alakulat eddig tökéletesen megfelel a várakozásoknak, 59 egység áll a nevük mellett, magabiztosan vezetik így a tabellát. Hazai környezetben nem ismernek kegyelmet, eddig mind a 11 meccsüket behúzták. A formájuk pazar, az évet ugyan vereséggel kezdték, de utána három sikerrel feledtették Arsék a botlást. A keretben nincs frissé sérült, így erős kezdőcsapattal várhatja ellenfelét Ruud Brood legénysége. A PSV második csapata a középmezőnyben állomásozik, idegenben botrányosan gyenge: 24 pontjából mindössze 3-at túrázott össze, és még nyeretlen a kirándulásokon. Gólkülönbségük 5-18 otthonuktól távol, tehát gólokat is csak elvétve lőnek az eindhoveni fiatalok. Két vereségből érkeznek a mai ótközetre. Ősszel nagy meglepetésre a NEC kikapott a PSV tarcsinál - ma viszont bosszút állhat a bajnokesélyes. Könnyed hazai sikert várunk, tippünk tehát hendis H!

Helmond-Sparta Rotterdam +2.5! Mindkét fél betalál: IGEN!

A Helmond meggyengült a nyáron, nem is csoda, hogy csak az utolsó előtti helyen szerénykedik a társulat. A pontjai zömét otthon húzzák be a fiúk, 18-ból 14-et a Lavans Stadionban szerezték Visserék. 21-21 a hazai gólkülönbségük, tehát adnak is, de kapnak is a piros-feketék. Gyenge passzban várják a mai ütközetet, december eleje óta képtelen nyerni, azóta két iksz és négy sitt. A társaság over-under mutatója 19-4. A Sparta is elsősorban hazai környezetben erős, idegenben azért jó néhány kellemetlen meglepetés érte már a gárdát (3-4-4). Viszont legalább a formájukkal nincs probléma, november vége óta nem találtak legyőzőre Voskampák! A minap a Maastricht járt náluk, és a piros-fehér-feketék nem is okoztak csalódást, sima négyessel küldték haza aktuális ellenfelüket. 14/9 Gladonék over-under mutatója. Alex Pastoor alakulata hajlamos belemenni a nyílt játékba, ám vendégségben azért gyakran megremegnek a lábak. Az az érzésünk, hogy eseménydús kilencven perc vár a publikumra: jó eséllyel mindkét fél betalál majd, no és három találatot csak összehoznak a csapatok. Mi erre fogadunk!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.