Öregfiúk-rangadó

Fradi–Újpest 2-4

Továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezetik a Budapest-bajnokságot a lilák.
 
 

Öregfiúk-rangadó

Fradi–Újpest 2-4

Továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezetik a Budapest-bajnokságot a lilák.
 
 
 

Öregfiúk-rangadó

Fradi–Újpest 2-4

Továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezetik a Budapest-bajnokságot a lilák.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Fradi öregfiúk-csapata a Budapest-bajnokság nyolcadik fordulójában a nagy rivális Újpestet fogadta a Népligetben. A találkozóra kellemes futballidőben, szép számú közönség előtt került sor, és a derbire jellemző feszültséget már az első percekben érezni lehetett.

A meccset az FTC kezdte jobban, több nagy helyzetet is kidolgozott, a vezetést mégis a lila-fehérek szerezték meg Egressy Gábor révén (0-1). A Ferencváros játékosai nem törtek meg, nagy lendülettel mentek továbbra is előre, aminek meg lett az eredménye: néhány perccel a kapott gólt követően Szekeres visszafejelte az ötösre, így Wukovicsnak már csak a hálóba kellett lőnie (1-1).

A szép találatot követően a hazai csapat több gólszerzési lehetőséget is kidolgozott, de a hősiesség az újpestiekre is jellemző volt, így testi épségüket sem kímélve óvták kapujukat a góltól.

A fordulást követően továbbra is a Fradi birtokolta többet a labdát, de a lila-fehérek kontrái életveszélyesek voltak. A forgatókönyv tehát nem változott: lehetőség itt, gól ott, Szanyó egy jól eltalált, okos lövéssel újra az Újpestet juttatta előnyhöz (1-2). Ezt követően Véghnek többször is nyújtóznia kellett, de volt, amit nem tudott hárítani: Zombori Zalán egy lesgyanús szituációt követően 1-3-ra módosította az állást.

Lipcseiék ekkor sem álltak le, kiharcoltak egy tizenegyest: Kuntics kísérletét a kapus még hárította, de Wukovics a hálóba passzolt (2-3). Az újpestiek ezúttal kíméletlenek voltak a kapu előtt, jó százalékban használták ki a helyzeteiket, és a meccs hajrájában Kovács Zoltán is betalált, beállítva ezzel a 4-2-es, újpesti sikert hozó végeredményt.

A hazaiakat a vereség ellenére nem érheti rossz szó, hiszen mindent kiadtak magukból, és az utolsó percig küzdöttek, de ma az Újpest volt a jobb – tudósított az FTC honlapja.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.