Hétfői tutitár

Kettes hétkezdet!

Ma Izrael és Csehország tűnik jó választásnak!
 
 

Hétfői tutitár

Kettes hétkezdet!

Ma Izrael és Csehország tűnik jó választásnak!
 
 
 

Hétfői tutitár

Kettes hétkezdet!

Ma Izrael és Csehország tűnik jó választásnak!

Kazahsztán-Csehország 2!

Az A-csoportba Izland, Csehország, Hollandia, Kazahsztán, Lettország és Törökország nyert besorolást. És bármily furcsa, jelenleg ez a sorrend a hatosban. A hazaiak a felkészülési időszakban ugyan nyertek meccseket, ám a tadzsikok és a kirgizek legyőzése azért nem jelentett extra teljesítményt. A gárda viszont nem tudta behúzni a három pontot a legfontosabb meccsen, a lettek ellen Asztanában. A 0-0-ás végeredmény hűen tükrözte a játék képét, a kékek nem érdemeltek győzelmet. Mint ahogy a minap vereséget sem Hollandiában! Yuri Krasnozhan mester fiai megszerezték a vezetést, ám emberhátrányban nem bírták a nyomást, és végül 3-1-re kikaptak. Dzholchiev eltiltott, a támadó mellett még egy középpályás hiányzik majd sérülés miatt. A csehek rendesen bekezdtek! Előbb elverték otthon a hollandokat, majd nyerni tudtak Isztambulban is! Pavel Vrba fiai taktikus játékot produkáltak, így a sikerük megérdemeltnek nevezhető. A két, papíron legnehezebb ellenféllel tehát már találkoztak Lafatáék, a mai kirándulás után még a listavezetővel mérik össze tudásukat az idei esztendőben. Ha ma sem hibáznak a piros-fehér-kékek, akkor bizony Dockalék kényelmes helyzetből várhatják a jövő évi folytatást. A csehek lendületben vannak, és ma ismét behúzhatják a továbbjutás szempontjából roppant fontos három pontot. Tippünk tehát: 2-es!

Andorra-Izrael (2-0) 2!

A B-jelű hatosban Wales, Belgium, Izrael, Ciprus, Bosznia, Andorra a sorrend majdnem két forduló után. Az Izrael-Belgium meccset elhalasztották, így az említett két alakulat csak egy fellépésen van túl. A házigazda Walest megszorongatta otthon, ám végül kapitulált (1-2). A belga túrán már nem sikerült ilyen kellemesre, sima hatost kaptak a vörösöktől a törpeállam fiai. Az izraeliek ugye csak egy ütközeten vannak túl, azon magabiztosan nyertek Cipruson - a siker értékét növeli, hogy a szigetlakók a nyitónapon Boszniában nyertek. Ben Basat sérült, Eli Guttman szövetségi kapitány a többi alapemberére számíthat. Az izraeli alakulat ma győz, ez nem vitás, majd a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú ütközetre készülhet november közepén a bosnyákok ellen. Ma Ben Haimék magabiztos sikert aratnak, a végén tuti, hogy lesz három közötte. Tippünk tehát: (2-0) 2!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.