Karrier

Wilshere videókból akar fejlődni

Az angol válogatott középpályása Xabi Alonsoról és Pirloról néz videókat.
 
 

Karrier

Wilshere videókból akar fejlődni

Az angol válogatott középpályása Xabi Alonsoról és Pirloról néz videókat.
 
 
 

Karrier

Wilshere videókból akar fejlődni

Az angol válogatott középpályása Xabi Alonsoról és Pirloról néz videókat.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Arsenal fiatal középpályása kezdőként lépett pályára Anglia Svájc elleni Európa-bajnoki selejtezőjén. Wilshere mélyebben játszott a megszokottnál, de jól ment neki a játék. A 22 éves angol valószínűleg az észtek elleni találkozón is ebben a szerepkörben fog pályára lépni, ezért tanulmányozta Xabi Alonso játékát. A spanyol rutinos játékos jelenleg a Bayern München labdarúgója, de korábban játszott a Real Madridban és a Liverpoolban is.

- Ebben a pár hétben Xabi Alonsoról szoló videókat néztem. Volt egy rekord is köztük, amikor egy mérkőzésen kétszázszor passzolt. – mondta Wilshere.

- Olyan futballisták játékát kell követnem, mint amilyen ő és Andrea Pirlo, akik pontosan tudják, hogyan kell intelligensen passzolni. Fontos megérteni ezt a szerepkört. Szeretek ebben a pozícióban játszani és elindítani a támadásokat. Xabi Alonsoról nézek videókat az iPaden keresztül. Megkértem egy elemzősrácot, hogy a kulcsfontosságú pontokat küldje el nekem. Kaptam egy 20-25 perces csomagot. Szerintem ez szerves része a tanulásnak. A saját játékoamat is vissza szoktam nézni, hogy mit kellett volna másképp csinálni. Most játszottam másodszor ebben a szerepkörben, San Marino ellen. Azt hiszem már javult a játékom, de még sokat kell tanulnom. - írja a Mirror.

Wilshere élvezi, hogy benne van az angol válogatott Arsenal magjában és az Arsenal angol válogatott magjában.

- Emlékszem, amikor én voltam az egyetlen Arsenal játékos az angol válogatottban. Örülök neki, hogy ez most már nem így van és sok hasonló korú játékos van a keretben. Én és Kieran Gibbssel már akkor együtt futballoztunk, amikor még csak tíz évesek voltunk. Jó látni, hogy most már az Arsenal és a válogatott sikereiért harcolunk. – mondta Wilshere.

A fiatal középpályás kitért a nyáron szerződtetett Danny Welbeckre is.

- Remekül tud középcsatárt és szélsőt is játszani, és ezt Svájc ellen be is bizonyította. Emlékszem még a Tottenham is hívta, de Giroud lesérült és ezért mondtam neki, hogy mindenképpen jönni kell, mert szükségünk van rá. Remekül beilleszkedett és kifejezetten élvezi a nyomást.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.