Szombati tutitár

Francia és olasz szombat

Gall kettes és olasz gólváltás...
 
 

Szombati tutitár

Francia és olasz szombat

Gall kettes és olasz gólváltás...
 
 
 

Szombati tutitár

Francia és olasz szombat

Gall kettes és olasz gólváltás...

Caen-Marseille 2(x)!

A házigazda újonc a ligában, 8 meccsen 8 pontot gyűjtött be, ráadásul valamennyi idegenben, hazai mérlege siralmas (0-0-3)! Sőt, a piros-kékek még gól sem szereztek a Stade Michel d'Ornano-ban (0-4). A formájuk ebből adódóan szeszélyes, két hete Toulouse-ból hoztak értékes pontot, majd kikaptak a PSG-től otthon, a múlt hétvégén pedig ismét jó voltak egy remire a Lens otthonában. A keretben egy bekk sérült, de már jó ideje. A Marseille Bielsa mester vezetésével egyelőre szárnyal a pontvadászatban, vezeti a bajnokságot, 19 egységéhez (6-1-1) idegenbeli veretlenség társul (3-1-0) - csak a Bastia tudott pontot csenni ellenük. A rossz rajt után (iksz, majd hazai zakó) ötmeccses győzelmi szériát futnak a világoskékek, Gignacék a Caen-hez hasonló kiscsapatoknál nem hibáztak. A keretben egy középpályás szerepeltetése kérdéses. Az egymás elleni mérleg erőteljes Marseille-fölényt mutat, a Caen 1997 óta nem tudta legyűrni aktuális riválisát hazai környezetben. Ez a sorozat nem most szakad meg, szerintünk kitart Ayewék lendülete. Tippünk 2 (x)!

Hellas Verona-Cagliari Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Gólváltásba torkollhat a szárdok veronai vendégjátéka...

A Hellas Verona tavaly üde színfoltja volt a Serie A-nak, újoncként a sárga-kékek parádés őszt produkáltak, Andrea Mandorlini támadófocira építő taktikája sokaknak szimpatikussá tette Toniék játékát. A tavasz már feledhetőre sikeredett, ám összességében jó szezonja volt az újoncnak. A nyáron volt mozgás a keretben, Iturbe távozása volt tán a legérzékenyebb veszteség, viszont érkeztek rutinos öreg rókáék, mint például Marquez a védelem tengelyébe, vagy Saviola a támadósorba, de Romula leigazolása is jó döntésnek tűnik a középpályára. Ionitáék most sem nyitottak rosszul, 5 fellépésen 8 pontig jutva a tabella első felében tanyáznak. Egyetlen vereségüket épp a múlt hétvégén a farkasoktól szenvedték el a fiúk. A Marc Antonio Bentegodiban eddig verték a Palermot, a Genoával viszont nem bírtak. A szakvezetés nincs könnyű helyzetben, ugyanis sokak szerepeltetése kérdéses. A középpályán Christodoulopoulos, Oddiadi, Hallfredsson és Sala, a védelemben pedig Agostini, Marquez és Martic küszködik kisebb-nagyobb sérüléssel. És Rafael, a kapus sem tuti, hogy tudja vállalni a játékot...

A szárd alakulatnál megint volt mozgás rendesen, a padra Zdenek Zeman ült le. A rutinos stratéga a támadófoci megrögzött híve, ám ez gyakran laza védekezéssel párosul. Néhány éve a Pescara és a Roma is ebbe a csapdába esett, így menesztették is a cseh szakembert. Ezúttal a Cagliarit irányítja, és a rajt nem sikerült, a piros-kékek egy iksszel majd három sittel nyitottak. Még jó, hogy a múlt hétvégén sikerült kivégezniük az Intert a San Siróban (1-4)! Ekdal mesterhármast szerzett, és pályára lépett Ibarbo is, aki korábban sérült volt. Ma Conti és Eriksson nem lesz ott a keretben, különösen előbbi fontos hiányzó.

A legutóbbi 13 randevújuk közül 11-szer jött a mindkét fél betalál opció. Ma is jó esély van erre, de behúzható még a +2,5-ös opció is, hiszen mindkét tréner inkább a támadásokat favorizálja...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.