Szombati tutitár

Magyar hazai, talján gólváltás

Ma a Mennyei mellett a Serie A-ban találtunk egy-egy jó tippet...
 
 

Szombati tutitár

Magyar hazai, talján gólváltás

Ma a Mennyei mellett a Serie A-ban találtunk egy-egy jó tippet...
 
 
 

Szombati tutitár

Magyar hazai, talján gólváltás

Ma a Mennyei mellett a Serie A-ban találtunk egy-egy jó tippet...

Puskás Akadémia-Lombard Pápa 1!

Az alsóházi rangadót szerintünk a felcsútiak nyerik meg!

Az a nagy helyzet, hogy egyszerűen fogalmunk sincs, mi a baj a Vidi II-vel... A költségvetés, a játékosállomány, a szakmai vezetés és az infrastruktúra is adott lenne ahhoz, hogy a felcsútiak stabil középcsapatként éljék mindennapjaikat, ezzel szemben a Benczés-legénység jelenleg a sereghajtó, két iksz mellett öt zakó áll a brigád neve mellett... Odahaza mindkétszer remiztek (Pécs, Paks), a túrákat viszont egytől egyig elbukták Tischlerék. Három idegenbeli mérkőzésből érkeznek a mai ütközetre, tehát nincs valami parádés hangulat a csapat háza táján...

A Magyar Kupában áll még a kék-fehér alakulat, a Ligakupában viszont a héten a másodosztályú Szigetszentmiklós ellen is elvéreztek az "akadémisták". Egy eltiltott védőjük van, Benczés Miklós tehát egész erős kerettel fogadhatja a Veszprém megyei riválisát.

A Lombard jól kezdett, majd máig nem tisztázott körülmények miatt távozott Mátyus János vezetőedző a kispadról... A sárga-feketéknél az örök beugró, Kovács László lett a megbízott vezetőedző, és az egykori remek kapus bemutatkozása nem sikerült: az MTK elvitte mindhárom pontot a Perutz-stadionból.

A Lombard jelenleg a 10. 7 fellépésen szerzett 8 pontjával. Idegenben 0-1-2 a soruk, ehhez 1-7-es gólarány párosul. A Vidi és a Nyíregyháza egyaránt 3-0-ra verte Csizmadiáékat, a Dunaújváros ellen jött össze az iksz (1-1).

A héten a gárda B-csapata Sopronban vereséget szenvedett a Ligakupában. Aggasztó ólszegénység jellemzi mostanság Popinékat: legutóbb több mint egy hónapja talált kapuba a Lombard, azóta pedig 5 tétmeccset vívtak a sárga-feketék teljesen impotensen...

Kenesei felépült, eltiltott nincs a keretben, Sluka viszont nincs bevethető állapotban.

Egyik alakulat sincs csúcsformában, és akkor még visszafogottan fogalmaztunk. Ugyanakkor a hazaiak keretét erősebbnek érezzük, és ugye minden rossz sorozat megszakad egyszer. Mi bizalmat szavazunk Lencsééknek, és csakúgy, mint tavaly ebben a felállásban, ezúttal is az ő sikerüket várjuk. Tippünk tehát: 1-es!

Milan-Juventus Mindkét fél betalál: IGEN!

Az olasz rangadón szerintünk mindkét háló megzörren majd...

Nagy változásokon ment keresztül a Milan a nyáron: a kispadra Inzaghi mester ült le, a keretbe pedig érkeztek új játékosok szép számmal. Bonaventura, Torres, Armero, Diego Lopez, Menez, Agazzi, Alex egyaránt jó fogásnak tűnik. A piros-feketék jól kezdték a szezont, két sikert könyvelhettek el eddig. Bár, azért kritizálni is lehet Ramiékat... A 8 rúgott gól parádés támadófutballra vall, viszont az 5 kapott találat már elgondolkodtató. A Lazio és a Parma is bevette szegény Diego Lopez kapuját, aki a 4. parmai gólba bele is sérült... A Real korábbi kapusa egyelőre nem igazolja jó hírnevét, és most két hétig biztosan nem is tud javítani renoméján... A keretben a kapuson kívül Alex és Montolivo sérült, El Shaarawy és Torres bevetésére van némi esély, Bonera viszont az eltiltását tölti.

Allegri mesterrel a kispadon eddig valamennyi idei tétmeccsét kapott gól nélkül nyerte meg a Juve. A bajnokságban 1-0-ra nyertek a Chievo vendégeként, majd 2-0-ra verték az Udinét, és ugyanilyen arányban mattolták a BL-ben a Malmöt. Elnézve Tevezék játékát, az az ember érzése, hogy eddig takarékon futballoztak a zebrák. A keret brutális, Evra, Morata, Pereyra és Pasquato érkezett többek között Torinóba. Allegri nem számolhat Pirlóval és Vidallal, Barzagli bevetésére viszont van halovány esély.

Elnézve a két együttes eddigi meccseit, leginkább a mindkét fél betalál opció tűnik a legjobb választásnak. Erre a Milan támadó- és védekezőszekciója lehet a garancia... Mi ezt húzzuk be a talján rangadóra!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.