Csütörtöki tutitár

Vendégesélyek...

Angol kiscsapatok és afrikai válogatottak csapnak ma össze...
 
 

Csütörtöki tutitár

Vendégesélyek...

Angol kiscsapatok és afrikai válogatottak csapnak ma össze...
 
 
 

Csütörtöki tutitár

Vendégesélyek...

Angol kiscsapatok és afrikai válogatottak csapnak ma össze...

Dover-Barnet 2!

Az újonc aligha gyarapítja a pontjainak számát a listavezetővel szemben...

A Dover tavaly épp, hogy odaért a play offra az angol 6. ligában, ám a rájátszásban nem hibáztak a déliek, így feljutottak a Conference ligába. A cél egyértelmű: benn kell maradni az osztályban! Orluék nem kezdték jól a szezont, két vereség után ugyan jött egy iksz és egy siker, majd megint két zakó csúszott be. A hétvégén a nem túl veretes Telfordnál jártak, és köszönhetően a hazaiak elképesztő összeomlásának és pocsék kapusteljesítményének, 4-1-re diadalmaskodtak. Kellett is mindhárom egység a Dovernek, így legalább felkúsztak a 16. helyre a tabellán. 7 pontjukból négyet túráztak össze, és a minapi siker jót is tett Reidék önbizalmának. Az Athletic keretében egy bekk huzamosabb ideje sérült, ő nem lesz ott a találkozón.

A Barnet tavaly a középmezőny első felében végzett, az osztályozóra nem volt esélye odaérni. Hullámzóan teljesítettek az előző kiírásban, sz idén viszont a hullámvasútnak nyoma sincs, 7 fellépésükből hatot behúztak, csak a Lincoln tudott náluk nyerni nagy meglepetésre. A keret igencsak egyben van, ezt bizonyítja, hogy a hétvégén hátrányból sikerült fordítaniuk Akindeéknek a ráadásban. Érdekesség, hogy a mindent eldöntő gólt épp a sérülés miatti csereként pályára lépő támadó, Villa verte be a 92. percben.

A Barnet gólaránya is önmagáért beszél: 18-3! Eddig minden ütközetben betaláltak, és ötször megúszták kapott gól nélkül... A keretben egy támadó középpályás küzd sérüléssel.

Az a határozott érzésük, hogy a Barnet remek szériája folytatódik, és mindhárom egységet elhozza majd a déliektől. Tippünk 2-es, 1.75-ért egy próbát megér!

Lesotho-Gabon 2(x)!

Lesotho vereséggel kezdte az Afrika Kupa selejtezősorozatát: a gárda sima 2-0-ás vereséget szenvedett Burkina Fasoban. A C-csoport másik mérkőzésén Gabon otthon 1-0-ra verte Angolát. Koetle-ék a kontinens gyengébb alakulatai közé tartoznak, rendszerint nem jutnak ki a tornára, és bizony most sem lesznek képesek megszerezni a kvartett első két helyének valamelyikét. Lesotho egy esztendeje Szudán ellen nyert legutóbb meccset, a kontinens "nagycsapatainak" viszont korábban rendre megadta magát. Gabon nemzeti válogatottja fejlődésen megy keresztül, az év eleji Afrika Nemzetek Kupáján túlélte a csoportkört, és csak az egyenes kieséses szakaszban kényszerült büntetőkkel búcsúzni Líbiával szemben. Az idén marokkóval remiztek Traoréék, majd a csoportkör első fellépésén Angola ellen győztek Mbingui találatával.

A kvartettben Gabon lépéselőnybe került Angolával szemben, ám a hétvégi három pont akkor ér igazán sokat, ha ma három, vagy legalább egy egységgel megtoldják azt a gaboni fiúk. Szerintünk a vendégek erősebbek, no és jobb formát is mutatnak. Mi meghúzzuk 2.25-ért a V-t, az óvatosabban esetleg egy iksszel megtámogathatják az alaptippet...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.