Szombati tutitár

Hazai esélyek...

Ma egy magyar és egy angol meccsnek jártunk utána...
 
 

Szombati tutitár

Hazai esélyek...

Ma egy magyar és egy angol meccsnek jártunk utána...
 
 
 

Szombati tutitár

Hazai esélyek...

Ma egy magyar és egy angol meccsnek jártunk utána...

Bristol City-Scunthorpe 1!

A sérülésekkel sújtott újonc aligha szerez pontot az Ashton Gate-en...

A Bristol tavaly a középmezőnyben zárt, rengeteget remizett, ennek is volt köszönhető, hogy nem ért oda a rájátszásra. Az idei kiírást remekül kezdték Steve Cotterill fiai: ugyan a Ligakupából kiestek, viszont a bajnokságban 3-2-0-ás mérleggel a 3. helyen tanyáznak. Wilbrahamék a Colchestert verték az Ashton Gate-en, a Laytonnal viszont nem bírtak (0-0). A keretben a bbc.com szerint nincs friss sérült, egy játékost kell csupán nélkülöznie a szakvezetésnek: a peremembernek számító középpályás, Wes Burns a Walesi U21-es válogatottnál tölti a hétvégét. Egy csatárt az átigazolási szezon végén eladtak a Brighton-nak.

A Scunthorpe újonc a harmadik vonalban, tavaly jutott fel a negyedosztályból. A piros-kékek a bajnokságot pocsékul kezdték, három sittel nyitottak, ám utána összekapta magát az alakulat: egy idegenbeli iksz után végre megszerezték első győzelmüket, és noha a Ligakupa második fordulójából kiestek, a Johnstone's Paint Trophy-ban továbbléptek. A hangulat érthetően nagyszerű az öltözőben, viszont az orvosi szobából aggasztó hírek láttak napvilágot. Russell Wilcox féltucat játékosára nem számíthat a mai bajnokin. Az első és a második számú kapus, egy középpályás, egy csatár és egy bekk is kidőlt a sorból. Azért ez igencsak tekintélyes lista...

A Scunthorpe még soha nem nyert a Bristol Citynél, a remi is csak kétszer jött össze a vendégeknek. És ma sem jósolunk pontszerzést a látogatóknak, a Bristol együtt van, ráadásul szinte komplett a kerete. Nálunk igen csak hazai-gyanús e történet...

Vasas-Ajka 1!

Az angyalföldiek pazarul kezdték a másodosztályt, három meccsen 9 pontot kasszíroztak, gólarányuk 11-3. Verték a riválisok közül a Siófokot és a Gyirmótot is, legutóbb pedig Balmazújvárosban diadalmaskodtak. Egy eltiltott bekkel nem számolhat Szanyó Károly vezetőedző. Az Ajka stabil tagja a másodosztálynak, a Veszprém megyeieknek az idén sem kell a kieséstől tartaniuk, igaz, a dobogóért sem hajthatnak majd Sowumniék. Az idei kiírást győzelemmel kezdték a fiúk, majd viszont jött két zakó - igaz, a Mezőkövesdtől és a Gyirmóttól kaptak ki zöld-fehérek.

Nem szakad meg a fővárosiak remek sorozata, Remiliék újabb sikert aratnak, és stabilizálják helyüket a tabella élén. Tippünk tehát masszív 1-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.