Bayern München

Súlyos Javi Martínez sérülése

Frissítve. Martínezt műteni kell, év végéig kidőlt.
 
 

Bayern München

Súlyos Javi Martínez sérülése

Frissítve. Martínezt műteni kell, év végéig kidőlt.
 
 
 

Bayern München

Súlyos Javi Martínez sérülése

Frissítve. Martínezt műteni kell, év végéig kidőlt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISSÍTVE!

Javi Martínez az év végéig pihenőre kényszerül

Az év végéig nem számíthat spanyol válogatott játékosára, Javi Martínezre a Bayern München labdarúgócsapata. A csütörtöki vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy a 25 éves védő keresztszalag-szakadást szenvedett a bal térdében a szerda esti, Borussia Dortmund elleni Német Szuperkupa-mérkőzésen.

A klub közlése szerint Martínez a következő napokban az Egyesült Államokba, közelebbről Vailbe repül, ahol megműti Richard Steadman specialista.

Javi érthetően kissé csalódottan nyilatkozott:

- Természetesen ebben a pillanatban nagyon csalódott vagyok. De ne aggódjatok, még erősebben térek vissza.

Korábban írtuk:

A Bayern München és a spanyol válogatott játékosa, Javi Martínez tegnap este a Dortmund elleni német Szuperkupa döntőjében sérült meg. A legelső információk szerint a védő térdsérülést szenvedett. Martínez elmondása szerint: 99%, hogy sérültek a keresztszalagjai, ezért hosszú pihenő vár rá.

A sérülés a Marcel Schmelzerrel való ütközés után következett be:

A játékos a spanyol AS-nek a következőket mondta el a találkozó után:

- Már a csapattal ülök a buszon. Beszéltem az orvossal, aki azt mondta 99%, hogy elszakadt a külső szalagom. Csütörtökön újabb kivizsgálások várnak rám, majd amint lehet, megkezdem a rehabilitációs programot. Még erősebb játékosként akarok viszsatérni a pályára.

Videón a sérülés

A találkozó után Pep Guardiola is egyből borúsan látta a jövőt. „Holnap többet tudunk már. Ám úgy gondolom, hosszútávra veszítettük el Javit. Nagy baj ez számunkra, pedig kiváló formában volt.”

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.