Manchester United

Strootmant akarja Van Gaal

Az MU kapitánya holland játékost igazolna.
 
 

Manchester United

Strootmant akarja Van Gaal

Az MU kapitánya holland játékost igazolna.
 
 
 

Manchester United

Strootmant akarja Van Gaal

Az MU kapitánya holland játékost igazolna.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Goal.com értesülései szerint van Gaal kívánságlistájának élen honfitársa, Kevin Strootman szerepel, akiért hajlandó lenne akár januárig is várni. A Vörös Ördögök edzője azt kérte a manchesteriektől: inkább várjanak a téli átigazolási piacig, mintsem nyáron egy középszerű középpályással erősítsék meg a keretet.

Van Gaal nagy rajongója Strootman játékának, aki súlyos térdsérülése miatt került ki a hollandok nyári világbajnoki keretéből. A manchesteriek ezért inkább kivárnak, és szemügyre veszik, milyen formát mutat kiszemeltjük a felépülés után Rómában. A tréner korábban már dolgozott együtt a 24 éves játékossal, és úgy gondolja, Stoortman stílusa tökéletesen illik a Premier League-hez.

Van Gaal mindenképpen szeretné megerősíteni a középpályát, ám eddigi próbálkozásai mind kudarcba fulladtak: Arturo Vidal nagy valószínűség szerint marad Torinába, Toni Kroos a Real Madridot választotta, míg Angel di María esetében a PSG lehet a befutó.

Ed Woodward, az Vörös Ördögök ügyvezető alelnöke hangsúlyozta: a klub anyagilag elég erős ahhoz, hogy Strooatman játékjogát kivásárolják Rómából. Ennek ellenére Van Gaal inkább középső védő leigazolását sürgeti. A holland tréner öröme Mat Hummels leigazolásával lenne teljes, ám reálisabb esély nyílik Thomas Vermaelen elcsábítására.

A United 190 millió eurós kerettel vágott neki a nyári átigazolási piacnak, és eddig közel 76 milliót költöttek új játékosokra.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.