Vadócz is játszott a Honvédban

 
 

Vadócz is játszott a Honvédban

 
 
 

Vadócz is játszott a Honvédban

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda este a Budapest Honvéd együttese játszotta az NB I-es mezőny utolsó felkészülési mérkőzését, a kispestiek az NB III Nyugati csoportjában szereplő Csepellel találkoztak.

Az ú vezetőedző, Pietro Vierchowod kérésére háromszor 30 percet játszottak a csapatok. Az első harmad végén Daud megsérült, helyére Holender állt be. A második harmad Kapacina félórája volt. A középpályás először egy távoli lövéssel veszélyeztette a vendégek kapuját, majd volt egy remek beadása, amit Portilla 5 méterről kapu mellé fejelt. A következő Kapacina megmozdulás már gólt eredményezett, pontos szögletét Hidi jutatta a csepeli hálóba (1-0.)

A harmadik harmadban egy régi ismerőst láthattak a pályára kilátogató nézők. Vadócz Krisztián újra piros-fekete mezben játszott Kispesten. Egykori játékosunk továbbra is külföldön szeretne futballozni, de amíg nem rendeződik a sorsa, addig a Honvédnál edz. A mérkőzés végeredményét egy szép akció után Ihrig-Farkas állította be - tudósított a honvedfc.hu

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.