Csütörtöki tutitár

Poznani hendi

Lovrencsicséknek nem okozhat gondot az észt ellenfél...
 
 

Csütörtöki tutitár

Poznani hendi

Lovrencsicséknek nem okozhat gondot az észt ellenfél...
 
 
 

Csütörtöki tutitár

Poznani hendi

Lovrencsicséknek nem okozhat gondot az észt ellenfél...

Lech Poznan-Nomme Kalju (0-1) 1!

Az első meccset kicsit benézte a lengyel alakulat, így szégyen szemre hátrányból várhatja a visszavágót észt riválisával szemben.

A lengyel alakulat tavaly az előkelő második helyen végzett, így indulhatott az idén az EL-ben. Tulajdonképpen a keret lényegi változáson nem ment keresztül, Mariusz Rumak vezetőedző együttese a felkészülési időszakban szeszélyesen teljesített, ám a kékek a bajnoki rajtra olybá tűnik, összeértek: a a Piast Gliwice ellen fölényes, 4-0-ás győzelmet arattak Lovrencsicsék a Municipal Stadiumban. És, ha már a létesítménynél tartunk: a gárda hagyományosan erős saját közönsége előtt, 14-4-1-es sorral zárta az előző kiírást. A kezdőben biztosan lesz változás a múlt hetihez képest: a hétvégén triplázó szerb Ubiparip minden bizonnyal ott lesz a csapatban.

A Kalju Nomme tavaly a 2. pozícióban zárt, a Levadiát nem volt esélye befogni, viszont az ezüstérme sem forgott veszélyben. A társulat jelenleg a 3. helyen állomásozik, és akár még bajnok is lehet, hiszen lemaradása az éllovassal szemben mindössze 4 pont. Igor Prins együttese összességében nincs rossz passzban, a bajnokságban másfél hónapja nem kapott ki, és az előselejtezőben is sikerrel vette az akadályt az izlandi Fram ellenében. Wakuiék idegenben 1-0-ra nyertek, otthon pedig 2-2 lett a vége. Friss sérültről nem számolt be a gárda hivatalos honlapja.

Nos, a Lech egyértelműen minőségibb kerettel rendelkezik, és az idegenbeli tasli szerintünk jókor is jött a lengyeleknek. A poznani alakulat otthon brutális, és ennek most a Nomme issza meg a levét. Meggyőződésünk, hogy a végén kettővel győznek Lovrencsicsék. Tippünk hendis H!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.