Világbajnokság

Maradona vörös szőnyeget terít Messi elé, ha felülmúlja őt

 
 

Világbajnokság

Maradona vörös szőnyeget terít Messi elé, ha felülmúlja őt

 
 
 

Világbajnokság

Maradona vörös szőnyeget terít Messi elé, ha felülmúlja őt

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Diego Maradona azt reméli, Lionel Messi jobb teljesítményre lesz képes a vasárnapi vb döntőben, mint amit ő nyújtott 1986-ban. Extra motivációként különleges elismerést lebegtetett meg Messi előtt egy tv műsorban: „Ha felülmúlja a ’86-os játékomat, vörös szőnyeget terítek elé!”

Nem lesz könnyű felülmúlnia az argentín játékmesternek elődjét, hiszen Maradona briliáns játékkal rukkolt elő az egész mexikói világbajnokságon, és a döntőn is, amelyet 3-2-re nyert az Albiceleste a németek ellen.

„Messi határozza majd meg a játék képét. Egyedül attól tartok, hogy fáradt lesz, de a végén már senki nem lehet fáradt! Ha hibázik vasárnap, csak hasonlítani fog a világ legjobbjára, de nem lesz az, azt hiszem, ezt ő is megérti…”

Harmadszor találkozik egymással világbajnoki döntőn Argentína és Németország, eddig 1-1 az állás. Maradona kitart a mellett, hogy Löw csapata nem verhetetlen. „Argentína egyre erősebb, a labdarúgásunk visszakerült a csúcsra, a nemzeti mez visszakapta korábban elvesztett presztízsét. Mi képviseljük a kontinenst vasárnap, és szükségünk van erre a diadalra” – nyilatkozta Isten keze.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.