Világbajnokság

A brazilok sem értették, mit csináltak a brazilok

 
 

Világbajnokság

A brazilok sem értették, mit csináltak a brazilok

 
 
 

Világbajnokság

A brazilok sem értették, mit csináltak a brazilok

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Neymar sérülése miatt a házigazda brazil válogatott szövetségi kapitányának, Luiz Felipe Scolarinak megoldást kell találnia a csapat sztárjának helyettesítésre. A keddi, Németország elleni elődöntő előtt hétfőn edzett utoljára a csapat, de a 65 éves edző tíz percenként változtatott a játékosok taktikai felállításán.

Az egyetlen állandó szereplő a német bajnok Bayern München középhátvédje, Dante volt, aki a sárga lapok miatt eltiltott csapatkapitány, Thiago Silva helyét veszi át a kezdőben. A házigazdák a Wolfsburgban futballozó Luiz Gustavo játékát is kénytelenek lesznek nélkülözni, szintén sárga lapok miatt.

Volt olyan időszak az edzésen, amikor Daniel Alves és Maicon kapott szerepet, aztán Willian, Paulinho és Fred következett, majd Bernard, Hernanes és Jo. A bild.de beszámolója szerint a zavar akkora volt, hogy még a brazil újságírók is megkérdezték a végén, vajon Scolari mit akar kedden?

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.