Világbajnokság

Telefonon gratulált Obama

 
 

Világbajnokság

Telefonon gratulált Obama

 
 
 

Világbajnokság

Telefonon gratulált Obama

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem mindennapi hívást fogadott Sao Paulóban Tim Howard és Clint Dempsey. Az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama személyesen a Fehér Házból hívta fel a játékosokat, hogy a kiesés ellenére gratuláljon nekik. Obama nem győzte dicsérni a csapatot – annak ellenére, hogy a Belgium elleni nyolcaddöntő hosszabbításában alulmaradtak, így a legjobb tizenhat között búcsúzni kényszerültek. - Tudom, hogy most csalódottak vagytok, de nagy dolgot vittetek véghez - mondta az elnök a vonal túlsó oldalán.

- Büszkék vagyunk rátok, fiúk. Hihetetlen, hogy meghódítottátok egy egész nemzet szívét - mondta az Egyesült Államok első embere, majd meghívta a válogatottat a Fehér Házba.

Obama, aki munkatársaival együtt nézte kedden a belgák elleni hosszabbításos vereséget (2-1), a kétperces telefonbeszélgetésről nyilvánosságra hozott videó szerint tréfásan azt ajánlotta a kapus Howardnak, hogy vágassa le a szakállát, hogy ne ismerjék fel folyton odahaza a rajongók.

Íme a teljes beszélgetés:

Telefonon gratulált Obama
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.