Világbajnokság

Német csirip-visszhang

 
 

Világbajnokság

Német csirip-visszhang

 
 
 

Világbajnokság

Német csirip-visszhang

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Németország csak a hosszabbításban tudta legyűrni az algériaiakat a nyolcaddöntőben, ám százhúsz percnyi játék után Joachim Löw fiai örülhettek a továbbjutásnak. Most egy csokorba gyűjtjük a játékosok mérkőzés utáni Twitter üzeneteit:

Holger Badstuber sérülés miatt ugyan nem tagja a keretnek, mégis elsőként gratulált honfitársainak a továbbjutáshoz. Jerome Boateng örömmel nyugtázta, hogy továbbjutottak, és már előre tekint. Manuel Neuer üzenetében megjegyezte, hogy a következő körben a franciákkal küzdenek a továbbjutásért. Pikáns európai összecsapásnak ígérkezik a találkozó.

A Német Labdarúgó Szövetség oldala Löw nyilatkozatával zárta a napot: „Az akaraterő győzelme!"

Mertesacker: „Negyeddöntő – kimerült és fáradt vagyok, és igen… büszke! Köszönjük a szurkolást, és hogy hisztek a csapatban.”

Podolski: „Nehéz mérkőzés volt. Most már a franciák elleni mérkőzésre koncentrálunk. Nyertünk, és ez a legfontosabb mai hír.”

Toni Kroos szerint kemény harc volt a pályán, de lényeg a negyeddöntő kiharcolása. Andre Schürrle is örül az eredménynek, ám hangsúlyozza: most a pihenésé a főszerep, majd a felkészülés a következő mérkőzésre.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.