Balotelli bíróság előtt

Az olasz játékos kislánya láthatási jogáért küzd.
 
 

Balotelli bíróság előtt

Az olasz játékos kislánya láthatási jogáért küzd.
 
 
 

Balotelli bíróság előtt

Az olasz játékos kislánya láthatási jogáért küzd.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mario Balotelli jogi vitába keveredett exével, Raffaella Ficóval, gyermeke édesanyjával. A labdarúgó azért állt bíróság elé, mert szeretné kiharcolni, hogy gyakrabban találkozhasson másfél éves kislányával, akit először körülbelül egy hónapja tartott a karjaiban.

Az eset azért ennyire bonyolult, mert a problémás játékos korábban nem ismerte be, hogy a kislány tőle van, azonban az apasági DNS-vizsgálatok februárban igazolták, hogy Pia az ő gyermeke. Az első találkozásra Nápolyban került sor szintén egy tárgyaláson, ahol a bíró külön engedélyt adott rá, hogy a Serie A sztárja ölébe vehesse a 18 hónapos babát.

A korábbi pár a napokban Miláno mellett, Bresciában vett részt egy privát meghallgatáson az ügyben. Balotelli ügyvédje, Alessandra Capuano úgy gondolja, az apa még találkozhat lányával, mielőtt az olasz labdarúgó válogatott elutazik Brazíliába a világbajnokságra.

„Jó úton haladunk, hogy találjunk egy olyan megoldást, amely mindkét szülő számára elfogadható, és amely alapján együtt tudnak működni” – nyilatkozta az ügyvédnő.

A gyerektartás kérdését még nem tárgyalták, erre külön perben kerül sor szeptemberben. Hogy az ügy milyen hatással lesz Balotelli teljesítményére a nyári vébén, nem tudni, az bizonyos, hogy a tárgyalások nem különösebben viselték meg, hiszen lazán, mosolyogva osztogatta az autogramokat a berekesztést követően.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.