Botrány

Huszti Szabolcs tilosban parkolt

Ötvenmilliós McLarenjét hagyta egy budapesti buszmegállóban.
 
 

Botrány

Huszti Szabolcs tilosban parkolt

Ötvenmilliós McLarenjét hagyta egy budapesti buszmegállóban.
 
 
 

Botrány

Huszti Szabolcs tilosban parkolt

Ötvenmilliós McLarenjét hagyta egy budapesti buszmegállóban.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb kínos ügybe keveredett Huszti Szabolcs. A magyar válogatottbeli szereplést korábban kétszer is lemondó futballista – aki egy hete engedély nélkül hagyta el német élvonalbeli klubját, a Hannovert – tilosban parkolt luxusautójával.

A Blikk olvasóriportere lefotózta, amint a légiós a XII. kerületi Csörsz utcában otthagyta ötvenmillió forint értékű McLaren P4-esét egy buszmegállóban. Az autó alatt, előtt jól látszik a sárga felfestés.

– Egyből szemet szúrt, hogy befordult az utcába egy csodaautó, amelyből nem sok szaladgál az utcákon – mesélte N. Tibor, aki meg is örökítette a történteket. – Furcsa volt, hogy a buszmegálló végén hagyta a kocsit a sofőr. Amikor kiszállt, akkor ismertem fel, hogy ő a futballista Huszti Szabolcs. Azt hittem, csak néhány pillanatra beszalad valahová, és mindjárt jön, azért állt meg a tilosban. De negyedóra múlva sem került elő, így keresni kezdtem. A közeli bevásárlóközpont teraszán található kávézóban sokáig beszélgetett egy férfival, csak jóval később tért vissza.

Az autó teljesen elfoglalta a buszmegálló előtt az aszfaltot. A férfi elmondása szerint a helyszínre korábban megérkeztek a polgárőrök, fel is írták a kocsi rendszámát, majd odébbálltak. Számon kérte rajtuk, miért nem büntetik meg, azonban közölték vele, ők csak figyelmeztethetik a szabálysértőt, a közterület-felügyelők bírságolhatnák meg tízezer forintra.

– Szerencséje volt, megúszta a büntetést, de felháborítónak tartom, hogy egy több tízmilliós autó jól kereső gazdája arra sem képes, hogy beálljon a közeli pláza teremgarázsába, inkább pofátlanul a tilosban bliccel. Ráadásul a busz sem tudott beállni tőle, így az úttestről kellett felszállniuk az utasoknak – bosszankodott Tibor.

A Hannover csapatától kimerültség miatt távozott futballista az előző héten még Ausztriában pihent a családjával. Lelépéséért a német sajtó szerint húszezer eurós (hatmillió forintos) büntetésre számíthat klubjától, ehhez képest a parkolási bírság csekélység lenne...

Az origo.hu megjegyzi, hogy a 625 lóerős McLaren MP4 3,1 másodperc alatt gyorsul százra és 333 km/h a végsebessége, az ára pedig 70 és 80 millió forint körül mozog.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.