Hétfői tutitár

Gólváltás és hazai!

Ma Skandinávia felé vesszük az irányt...
 
 

Hétfői tutitár

Gólváltás és hazai!

Ma Skandinávia felé vesszük az irányt...
 
 
 

Hétfői tutitár

Gólváltás és hazai!

Ma Skandinávia felé vesszük az irányt...

Sarpsborg-Rosenborg Mindkét fél betalál: IGEN!

Az otthon életveszélyes Sarsborghoz látogat a bajnoki címről álmodozó trondheimi egység - ebből gólváltás lesz!

Kilenc fordulót követően két középcsapat összecsapásaként aposztrofálhatjuk a találkozót. A hazaiak a 10. helyen állnak 11 ponttal, Sarpsborg Stadionban kimondottan erős, 3-1-0-ás mérleggel - ehhez 9-2-es gólarány társul. A pontszerzés csak a Startnak jött össze, a Brann, a Sandnes és a Valarenga is megdata magát a kékeknek. Samuelék viszont gyengék vendégségben, egy iksz mellett négyszer is kikaptak. Az elmúlt két mérkőzésük totális kudarccal zárult, a bajnok csúnya verésben részesítette a brigádot. A keretben két védő sérült, ám egyikük sem alapember.

A Rosenborg az 5. 15 egységgel, idegenben még veretlenek a fehér-feketék, otthon viszont már kétszer is buktak. A túrákon 2-2-0 a soruk, ehhez 7-4 a gólarány. Pénteken meglepetésre otthon égtek meg a Stabaekkel szemben, így a listavezető Molde előnye már hét pont. Egy Costa Rica-i bekk és egy amerikai középpályás sérült - mindketten alapemberek, és még egy középpályás szerepléses is kérdéses.

Eddig négyszer találkoztak a csapatok - mindannyiszor a Rosenborg győzött. Ma sem kizárt a 2-es, ám a gólokban biztosabbak vagyunk. Otthon erős a Sarpsborg, egy találatra jó lehet. És ugye a trondheimiekben is benne van a gól. Mindkét háló megzördül, és jöhet a +2,5 is!

Halmstad-Brommapojkarna 1(x)!

A svéd kiesési rangadót a hazaiak az utolsó helyről várják 9 fellépésen szerzett 5 pontjukkal. Mellettük szól viszont, hogy hazai környezetben húzták be valamennyi egységüket (1-2-1), a Helsingborgot verték, egyetlen hazai égőjük még a szezonnyitón csúszott be. A keretben nincs sérült, így ott lesz a pályán a négy találatot jegyző Steindorsson is. A múlt héten a Malmőnél jártak, és szenvedtek papírforma vereséget. A Bromma újonc a ligában, és eddig bizony beragadt a rajtnál 10 meccsen 5 pont, vendégségben 5 zakó... A forma is borzalmas, három vesztes ütközetből érkeznek Halmstadba. A gárdában egy középpályás és egy védő nem lesz bevethető. A mai meccs hatványozottan fontos mindkét alakulat számára, és ilyenkor bizony a hazai pálya előnye döntő lehet. Mi bizalmat szavazunk a Halmstadnak, a vendéglátók nem hibázhatnak. Tippünk tehát: 1(x)!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.