Szombati tutitár

Vigyázat! Kiütésveszély!

Ma két magyar bajnokit ajánlunk kedved olvasóink figyelmébe...
 
 

Szombati tutitár

Vigyázat! Kiütésveszély!

Ma két magyar bajnokit ajánlunk kedved olvasóink figyelmébe...
 
 
 

Szombati tutitár

Vigyázat! Kiütésveszély!

Ma két magyar bajnokit ajánlunk kedved olvasóink figyelmébe...

Videoton-Kaposvár (0-1) 1! +2,5!

Amióta Gomes mester bejelentette távozását, nyerni kezdett a Vidi. A kiesővel szemben simán győznek a piros-kékek!

A székesfehérvári kirakatcsapat igencsak leszerepelt az idén: hiába hangoztatta hónapokon keresztül a milliárdos költségvetéssel gazdálkodó klub vezetőedzője, hogy bajnokságot nyernek, a sorozatos vereségek után már március végére kiderült, hogy erre legfeljebb jövőre lesz lehetősége Nikolicséknak. Jelenleg a bronzéremért áll harcban a gárda, 27 mérkőzésen 48 egységet zsebeltek be Sándorék, három nyertes idegenbeli meccsből érkeznek az ütközetre. Odahaza pocsékul megy a brigádnak: november 8-a óta képtelen győzni a Vidi, rangadókat bukott el, és a Pápával sem bírt. Ám meggyőződésünk, hogy most megszakad a sorozat, és Viniciusék kiengesztelik a közönséget.

A Kaposvár kiesett az élvonalból. A somogyi brigád egyszerűen nem ütötte meg a nem túl magas színvonalat. Egy hosszú folyamat végére ért a Rákóczi: ezúttal nem sikerült minőségi légiósokkal pótolni az értékesített futballistákat, és tulajdonképpen a szezon elejétől nyilvánvaló volt, hogy az idei zöld-fehér brigád vékony lesz az NB/I-hez. Télen új edző és új játékosok jöttek, de Selymes Tibornak sem sikerült csodát tennie. Ugyan volt egy kis fellángolása Balázséknak, ám összességében ez kevésnek bizonyult. 19 pontot szereztek a somogyiak, idegenben a legrosszabbak a mezőnyben: 1-1-11-es soruk beszédes (csak Mezőkövesden győztek), 8-26-os gólarányuk pedig arról árulkodik, hogy néha bizony megszórták a fiúkat (igaz, inkább ősszel). Bank eltiltott, vele nem számolhat a szakmai stáb.

Az az érzésünk, hogy a motiváltabb, no és nem mellékesen lényegesen erősebb hazai együttes jól elveri a lélekben már máshol járó zsoldoshadat. Kettő lesz közte, és könnyen jöhet a +2,5-ös opció is!

Debrecen-Újpest (0-1) 1! +2,5!

A stadionavató ünnepségen a lilák illedelmes vendégek lesznek. Győznek a hajdúságiak!

A Loki menetel a bajnoki cím felé, így egy kicsit háttérbe szorul, hogy mindkét kupadöntőről lemaradtak a Kondás-tanítványok. A pontvadászatban viszont olybá tűnik, az idén nem tudja senki megelőzni Bódiékat. 27 mérkőzést követően 56 ponttal, 10-3-0-ás hazai mérleggel büszkélkedhetnek a piros-fehérek, akik ma játsszák első hivatalos mérkőzésüket az új nagyerdei arénában. Szakályék előnye 3 egység, a sorsa a saját kezében van.

Az Újpest épp a kupára koncentrál majd, ugyanis a bajnokságban már majdnem mindegy, hogy a 8., vagy éppen a 13. pozícióban zárnak Vignjevics mester fiai. A IVV. kerületiek a héten kiütötték az MTK-t, így a Diósgyőrrel meccselnek majd a Magya Kupa fináléjában. A bajnokságban esnek-kelnek, ott épp az MTK mért Kabátékra nagy verést a múlt hétvégén, ráadásul a Szusza Ferenc Stadionban. Idegenben 4-3-6-os sort hoztak össze a lilák, ám március közepe óta háromszor kirándultak, és még csak gólt sem rúgtak - kétszer kikaptak 1-0-ra, egyszer remiztek Baranyában. A védelem tengelyéből hiányzik majd az MTK ellen kiállított Heris.

Az az érzésünk, hogy a vendégek valóban a kupára hangolódnak, a Loki pedig a stadionavatón duplán odateszi magát: kettővel legalább nyerhet a vendéglátó, és itt is lehet három találat.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.