Másodosztály

Három gólból kettő öngól volt

Az NB II 26. fordulójában: Kisvárda–Békéscsaba 1-2.
 
 

Másodosztály

Három gólból kettő öngól volt

Az NB II 26. fordulójában: Kisvárda–Békéscsaba 1-2.
 
 
 

Másodosztály

Három gólból kettő öngól volt

Az NB II 26. fordulójában: Kisvárda–Békéscsaba 1-2.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kiesés elől menekülő várdaiak mindenképpen győzni szerettek volna az idegenben általában jól teljesítő csabaiak ellen.

A 22. percben szöglethez jutottak a vendégek, a legurított labdát az előrehúzódó Koszó mintegy 15 méterről kapura lőtte, a nagy tömörülésben megpattant Nagy Bálint lábán, és a hazai kapuba került (0-1). Az 52. percben Tölgyesi remek keresztlabdával indította Pantovicsot, aki mellel levette a labdát, majd 13 méterről nagy gólt lőtt Nacsa kapujába (0-2). A 75. percben Irhás beadása után Balog Zsolt lábán a csúszós füvön megcsúszott a labda, és a békéscsabaiak kapujába került (1-2).

Nagy érdeklődés kísérte a szombati találkozót, hiszen a hazaiaknak a bennmaradás érdekében csak a győzelem volt elfogadható. Esőben kezdődött a mérkőzés, így csúszóssá vált a talaj. Az első negyedórában kiegyenlített játék folyt a pályán, a kapuk csak ritkán kerültek veszélybe. A folytatásban a vendégek megszerezték a vezetést. Mindez megnyugtatta őket, és még inkább idegessé tette a szabolcsiakat, akik egyre többet hibáztak. A Békéscsaba mezőnyfölénybe került, több helyzete is volt, de azok rendre kimaradtak.

A fordulás után a hazaiak nagyobb lendülettel kezdtek, szerettek volna egyenlíteni. Az 52. percben a vendégek növelték előnyüket, még nehezebb helyzetbe sodorva ezzel a Kisvárdát. A hazaiak kettős cserével próbáltak szépíteni. A találkozó hajrájában, a csabai öngól után felcsillant a remény a Kisvárda előtt az egyenlítésre, a szabolcsiak beszorították ellenfelüket, akik többször is kapkodtak. Végül nem tudott egyenlíteni a kiesés ellen küzdő hazai együttes.

A látottak alapján, a végig küzdelmes mérkőzésen az Előre megérdemelten győzött, és ezzel őrzi helyét a tabellán a középmezőny elején – tudósított a beol.hu.

– Az első félidőben biztosíthattuk volna a győzelmet, ha egy-két esetben jó döntést hozunk. A második félidőben kettő-nullás vezetésünk után érthetetlenül kapkodni kezdtünk – mondta Komjáti András, a Békéscsaba edzője.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.