Másodosztály

A dobogóról is lecsúsztak

Az NB II 26. fordulójában: Siófok–Vasas 1-5.
 
 

Másodosztály

A dobogóról is lecsúsztak

Az NB II 26. fordulójában: Siófok–Vasas 1-5.
 
 
 

Másodosztály

A dobogóról is lecsúsztak

Az NB II 26. fordulójában: Siófok–Vasas 1-5.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Remekül kezdte a tavaszi szezont a Siófok, amely sokáig versenyben volt a feljutásért, de az utóbbi hetek gyengébb eredményei miatt eldőlt, hogy idén biztosan nem fog összejönni az osztályváltás. A vendég angyalföldiek Németh Gábort, Nánási Balázst, Izing Martint, Piller Józsefet, Görgényi Dávidot, Engel Alexet és Menyhárt Attilát is nélkülözték sérülés miatt.

A hatodik percben egy szabadrúgás után a labda megpattant, majd ide-oda pattogott az ötösön. Ferenczi István eszmélt először, és a kapu közepébe lőtt (0-1). A 12. percben Tamás László beadását Berecz fejelte tíz méterről a keresztléc fölé. A folytatásban a viharos szélben nemigen forogtak veszélyben a kapuk, folyamatos játék is nehezen alakult ki. A játékosok sokat küszködnek az időjárási körülményekkel.

A 22. percben Vida Máté szabadrúgását üggyel-bajjal hárította a kapus. A kipattanót Ferenczi a kapu mellé fejelte. Két perccel később Berecz csapott le egy labdára az ötös sarkánál, előbb elérte, mint a védő, és spiccel el tudta rúgni a kivetődött kapus mellett, de a kapufa mellé gurult. A 29. percben Ivancsics lövését Hermány bravúrral tolta oldalra. Újabb két perc elteltével egy beadást Grúz az ötösnél olyan szerencsétlenül csúsztatott meg, hogy a labda a saját kapujában kötött ki (1-1). A 34. percben Ivancsics került tiszta helyzetbe a kaputól húsz méterre, de lövése egy méterre kerülte el a kapufát. Öt perc múlva Gál Mátyás 22 méterről lőtt, a labda centikkel a keresztléc fölé csapódott.

A szünet után Ádám Martin vezette a kapusra a labdát, de hosszan szöktette magát, így kimaradt a ziccer. A 48. percben Nagy Tamás szabadrúgása fél méterrel kerülte el a kapufát. A 55. percben Remili lövése egy védő fejéről a kapu fölé pattant. Két perccel később hat méterről óriási helyzetet hagyott ki a Siófok, miután Nagy Dániel beadása után Ivancsics lövését Hermány bravúrral, spárgázva védte. Az 59. percben Cseke tört be a tizenhatoson belülre, a tizenegyes-pontnál felvágták, ám a játékvezető nem ítélt büntetőt.

A hatvanadik percben egy siófoki szögletet Tímár egy méterrel a kapufa mellé fejelt. Időközben elkezdett zuhogni az eső. A 67. percben Berecz 24 méteres lövése centikkel kerülte el a keresztlécet. Ezután Kiss Zsolt szabálytalankodott Tamás Lászlóval szemben, ezért büntetőt végezhetett el a Vasas: Remili magabiztosan a hálóba lőtt (1-2). A 74. percben Kiss Zsolt megkapta második sárga lapját, ezért kiállították. Nem telt el két perc, amikor Remili kapott nagyszerű labdát a kaputól nyolc méterre. Leültette a kapust, majd higgadtan a kapuba lőtt (1-3). A 87. percben Ferenczi lehetetlen szögből, a kaputól négy méterre, szinte az alapvonaltól, a kapus hasa alatt lőtte be a labdát (1-4). A legvégén Nagy Tamás kapta vissza a labdát egy kényszerítő végén, a kaputól öt méterre, és higgadtan a jobb alsó sarokba lőtt (1-5) – tudósított a Vasas FC honlapja.

A Siófok sorozatban a hatodik mérkőzésén marad nyeretlen, és immár a dobogóról is lecsúszott.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.